Şimdi Ara

Pc alındı ilk kez kurulum yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar uzun suredir kendime film video ve Lol icin bir sistem bakiyordum bugun malum sitelerden birinde kdv kadar indirim vardi bende siparis geçtim.

İntel pentium g4600
    Msi 110h pro v d
    Sandisk SSD Plus 120 GB
    A data 8 gb 2133 mhz ram
    Dark f50 500w kasa
    Asus 23 inc mx239h ips
    Everest rampage klavye mouse set
    Hp deskjekt ink advantage 115 yazici

Toplamda 2400 liraya geldi bu sistem monitore biraz fazla bütçe ayırdım çünkü çok iyi olmasini istedim. Hdd yerine ssd aldim zaten windows ve lol icin yeterli olacaktır. 4600 in icerisinde ki dahili islemcide lol de bana yeter diye düşünüyorum.

Daha once cok kez kasa soktum felan ama ilk kez toplayacağım. Canimi sikan tek konu kasa anakart bağlantıları beceremezsem forumdan destek alacağım artık. Biraz karışık geliyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 18 Ocak 2018; 1:1:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de kasa toplayacağım inşallah. Kurulum hakkında hiçbir şey bilmiyorum. İnternetten baka baka yapsam sorun olur öu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından bi gt 1030 alsaydınız o kadar monitöre yatırım yapmak yerine. ayrıca o paraya zorlasanız 144 hz monitör alabilecekken güzel bir tercih olmamış bence
  • Kasayı bugün topladım hatta ondan yazıyorum şuan bütün seçimlerinden fazlasıyla memnun kaldıgımı söyleyebilirim. İlk kurarken çalışmadı işlemci güç bağlantısını yapmamışım Sonrada halletim tabiki.
  • Terry Malloy kullanıcısına yanıt
    sorun olmaz.çok basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.