Intel® Centrino®2 Islemci İşlemci Hızı 2.53 GHz İşlemci Bus Hızı 1066 MHz İşlemci Ön Bellek 3 MB RAM Kapasitesi 4 GB Sabit Disk Kapasitesi 320 GB Ekran Kartı Hafızası 512 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli Geforce 9600 GS
özellikle internette açtığım sayfayı kapatmak imkansız, ağa bağlan derken sürekli kasıp kalıyor tek çare otomatik bağlanması onun dışında illaki delirtiyor.. pc açarken şaşırtacak kadar bekletiyor.. ve işlemci hızına bakınca pc'nin yeteri kadar hızlı oldugunu düşünmüyorum.. aldığımdan beri sadece birkaç program yükledim ve tek pc'm bu olmadığı için çok da yüklenmedim.. antivirüs programım var ve taramalarımda virüs çıkmıyor.. aldıktan bir hafta sonra aldığım yere götürdüm ve hiç ilgilenmeyip formatla geçer dediler oysa ben bi haftada pc'ye format atacak kadar birşey yaptığımı düşünmüyorum... ve verdiğim paraya resmen acıyorum şuan..
sizce ne yapmalıyım arkadaşlar pc'den çok fazla birşey anladığım söylenemez..bilgisayar mühendisi bi arkadaşım disk birleştir dedi yaptım ama birşey değişmedi..sistem geri yükledim ilk aldığım tarihe fakat yine bir değişiklik yok..format atmadan halledebilirmiyim bunu?
sistemi acaba ne kadara aldınız...Soruna gelirsek yüklediğiniz programları kaldırmayı deneyin daha sonra baktınız sonuç yine aynı zaman geçmeden bi format çekin derim belki donanımsal bir sorun olabilir formattan sonra yine aynı olursa aldığınız yere götürün birde onlar baksın...
driverlarda sorun olabilir. bilgisayarın sitesine girip bütün güncel driverları yükleyin
driver update lerini deneyin bide ısı ölçer programıyla (coretemp2,speedfan;everest) ısı değerlerini paylaşabilirmisiniz? i.explorer acılan sayfa kapanmama sorunu explorer toolbarlarından kaynaklanıyor. ekle kaldırdaki toolbarların hepsini kaldırın. antivirüs hangi prg kullanıyorsunuz? hijackthis programıyla tarama yapıp log dosyasını paylaşabilirmisiniz burada?
1.650 falan gibi bir şeydi yanılmıyorsam..şimdiye kadar hiç bir bilgisayarıma çok gerekmedikçe format atmadığım için buna da pek atmak istemiyorum ki geçen süre de iki hafta bir şey zaten..aldığım yere götürdüm fakat ilgilendiklerini söyleyemem herşeye format at diyen biriydi karşımdaki..sorun windowstan kaynaklanıyor olabilir dedi sanki başka seçeneğim varmış gibi..söylediklerinizi deneyeceğim umarım düzelir teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme