Şimdi Ara

pc açılmıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc yaklaşık 1 ay önce güç kaynağının kablosu temassızlık yapıyordu ve arada kendini resetliyordu sık sık olmuyordu fakat bir gün aynı şekilde pc kapandı ve açılmadı içindekisigorta atmış düzelttim sürekli reset atmaya başladı 10 dkkada 1 gibi bi gün yine açılmamaya başladı bu sefer ne yaptm ne ettim çalışmadı 1 hafta geçti çalıştırıyım dedim psuyu çarpraz yerleştirdim çalıştı 3 gün boyunca sorunsuz çalıştı şimdi yine resetlemeye başladı ve açılmıyor bıktım ben bundan sorun psudan mı kaynaklanıyır psunun tamiri oluyor mu ltfen yardım edin sinir hastası oldum ya pc nin içindeki tozları temizledim ısınmadan dolayıdır belki yine diye yine çözülmedi 700 w psu pc ekran kartı 3 gb ram 12 gb yardımlarınızı bekliyorum

• Önceden Az Olupda aynı şeyden şimdi olmuyorsa o şey bozulmuştur :) yani güç kaynagı 0 nı almanı tavsiye ederim vatan bilgisyardan hafta sonları %30 indirim var.
  • valla 0 ını almak baya para tutar bnm pc ye sanırım yine bi 700 w lık psu gerekcek ve baktığıma göre en ucuzu 200 tl tamir olablme ihtimali olsa iyidi ya yine 1 hafta beklesem belki açılır pc de süreklş böyle nereye kadar
  • tamirden hayır gelmez sıfır alma imkanınız yoksa ikinci ellere bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de yüksek grafikli oyunlarda resetleme sorunu var fakat benimki yuk binince reseiyor yani yetmiyor fakat sizin PSU bozuk gibi duruyor yetmeme olacagini pek zannetmiyorum Baska bir psu,anakart,ram takip denemenizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce kaç w lık psu bnm işimi görür ?
  • Kardeşim işlemcinin ısısını elle kontrol etseydin. Temizleme ısınmanın giderildiği anlamına gelmez. Genelde arada bir reset çekiyorsa işlemcinin ısınmasındandır. eğer daha önce sürekli yaptıysa işlemci yada Anakart zarar görmüş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni bir Güç kaynaği al :) 2.el tanıdıktan alabilirsen daha iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelture35

arkadaşlar pc yaklaşık 1 ay önce güç kaynağının kablosu temassızlık yapıyordu ve arada kendini resetliyordu sık sık olmuyordu fakat bir gün aynı şekilde pc kapandı ve açılmadı içindekisigorta atmış düzelttim sürekli reset atmaya başladı 10 dkkada 1 gibi bi gün yine açılmamaya başladı bu sefer ne yaptm ne ettim çalışmadı 1 hafta geçti çalıştırıyım dedim psuyu çarpraz yerleştirdim çalıştı 3 gün boyunca sorunsuz çalıştı şimdi yine resetlemeye başladı ve açılmıyor bıktım ben bundan sorun psudan mı kaynaklanıyır psunun tamiri oluyor mu ltfen yardım edin sinir hastası oldum ya pc nin içindeki tozları temizledim ısınmadan dolayıdır belki yine diye yine çözülmedi 700 w psu pc ekran kartı 3 gb ram 12 gb yardımlarınızı bekliyorum

Muhtemelen 20+4 pin connector'ünün pinlerinde oksitlenme var, aynısı başıma geldi çünkü Zaman içinde temassızlık artıyor ve sıklaşmaya başlıyor, kabloyu belli bir açıyla tutturduğunuzda vs. bir süre çalışıyor sorunsuz. Fakat sonra gene aynı problem.

-20pin connectorünü çıkartıp pinlerine bakın ışıkla. Az da olsa farkedebilmeniz lazım böyle bir durum varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 6 Nisan 2014; 17:27:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.