Şimdi Ara

Pc Açılmıyor:(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım bir haftadır açılmıyor.Ekrana herhangi birşey gelmiyor monitörde sinyal yok yazısı var.Kasayı başka monitörle denedim hdd yi başka kasaya taktım ama kesinlikle açılmadı.Aklıma ram, anakart,işlemci arızasından başka bişey gelmiyor.Yardım edin lütfen çok zor durumdayım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• power tuşuna basınca sistem açılıyor mu fanları filan dönüyormu
    evet se ekran kartını söküp 10 dakika bekleyin sonra takın sorun devam ederse
    başka çözümler ararız
  • üstad fanları herşeyi dönüyor.monitör ışığı sürekli kırmızı yanıyor sinyal yok yazısı var.kartı çıkardım ama hemen taktım yine değişen bişey olmadı.kart arızalanmıştı gönderdim yaptılar gönderdiler.Problemsiz çalışıyordu.Bilgisayarın bulunduğu ortamdan kaynaklanan bişey olabilir mi?
  • Problem ekran kartında yine bence başka bir yerden kart bulup dene onboard varsa ona tak dene oda olmadı kartı başka bir pc ye tak.
  • Aklıma geldi ama pci express uyumlu anakart bulamadım.En kısa zamanda denemeye çalışıcam.Anakartın ve işlemcinin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız?
  • anakart çalışmazsa zaten hiçbirşey çalışmaz.Ama anlattığına bakılırsa problem ekran kartında peki açtığında kasayı sinyal veriyormu ses?
  • monitör açılması için gelen sinyal sesi gelmiyor.hdd den de herhangi bir hareket ses gelmiyor.ekrana hiçbir şey gelmiyor.ne işlemci ne de ram i gösteren ekran geliyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasaya elektrık gelıryormu dostum powersupply den olabılır
  • monitör açılması için gelen sinyal sesi gelmiyor.hdd den de herhangi bir hareket ses gelmiyor.ekrana hiçbir şey gelmiyor.ne işlemci ne de ram i gösteren ekran geliyo.
  • kasa açılıyor fanlar dönüyor.ekran kartının fanı da dönüyor.sadece dediğim gibi ekranı göremiyorum ve hdd den den sistemin açıldığında dair ses gelmiyor.
  • Selamlar ,

Ekran Kartını deneme imkanın varsa bir dene , Kasadaki herşeyin power ını çek , sadece anakarta takılı olan powerlar ve varsa Ekran kartına takılı olan Power kalsın , sitem açılıyormu diye bir kontrol et , Ramleri dene , eğer 2 adet se tek tek değişik slotlarda dene , bütün bunlara rağmen hala açılmamışsa geriye Anakart veya işlemci kalıyor ki yüksek ihtimal Anakarttır...
  • bios pilini çıkarıp bi biosu resetlemeyi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.