Şimdi Ara

pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam 3 hafta öncede buraya yazmıştım mahallede elektrik kablosunu alttan döşeme sonrası elektrik gitmişti ama pc kapalıydı ama fişi cekili değildi elektrik geldiğinde kasa acılmadı fanlar yanmadı yanibilgisayarcıay götürdüm anakart kısa devre yapmış dedi eve getirdim açıldı sonra kapattım bida kasadan açmaya çalıştım açılmadı bidaha götürdüm psu bozulmuş dedi fsp nin 650 w lık psusunu aldım taktırdım sonra eve gettirddim çalıştı kapattım sonra bidaha açılmadı kasa fanları falan yanmadı bios pili tak çıkar yaptım pc açıldı sonra 25 gün eskisi gibi oldu elektrik gitmeden önce bu sabah gene açılmadı anneme sordum elektrik gittimi yok dedi am gece yarısı belki gitmiştir dedi neyse ama ben ilk olaydan sonra akım korumlaı priz almıştım sonra bugün gene bios pili tak çıkar yaptım çalıştı sonra ramde bir sıkıntı varmı diye baktım tek tek takıp çalıştırdım birinde sorun varmı falan diye çalıştı sonra pc açılınca ssd testi yaptm bu sonuç çıktı bunu yapmadan öncede pc açıkken gri ekran vermişti kapatıp açınca düzeldi bende güç seçeneklerinde hızlı başlatmayı kapattım şuan durum böyle her sabah pc açılacakmı açılmıcakmı diye açıyoru bu sorunu tamamen nasıl çözerim prizlerde bir sıkıntı yok topraklı prizi bu elektrik kesişntisinden önce pc açıkken kaç kere elektrik gitmişti hiç bişey olmamaış gibi geri açılıyordu bu alt yapı çalışmasından sonra geminiye sordum çevremde pc den anlayan yok bende fazla anlamıyoru ilk defa donanımsal sorun yaşadım bios pilini değiştir dedi gittim panasonic cr 2032 3v bios pili sipariş ettim oda carsamba gelicek şuan sıkıntının nerde olduğunu bilmiyorum anlayan birileri varsa lütfen yardımcı olsun kpss ye giricem elimde laptop yok sadece masa üstü var tablette yok ah bu arada donanım şöyle anakart : assrock b450 m hdv işlemci : amdryzen 3 4300 ge ram : neoforza 3200 mah 8+8 16 gb ddr 4 ram ssd : sandisk 480 gb lütfen anlayan yada daha önce bu sorunu yaşamış olan varsa yardımıc olsun he bu arada pc aldım alalı hiç bios güncellemesi yapmadım yapmaya korkuyorum çünkü yaparken elektrik giderse anakart gg oluyomuş üstüne bu olay olunca şuanlık yapmayı düşünmüyorum çünkü sokakta mahallede kenstsel dönüşüm var her an elektrik gidebilir yenibosnada oturuyorum

pc açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theodosius71 -- 29 Mayıs 2026; 23:17:13 >

• Evim tüm tesisatı kontrol ettir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.