Şimdi Ara

Pc Açılmıor Yada açılınca windows ekranında kapanıyor. ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncElikle sistemi belirteyim
    Asrock Fatal1ty Pfor amd 3+ anakart
    Amd fx 6100
    Geil 8 gb 1600 mhz ddr3
    Nvidia Gt 220 ekran kartı
    Everese 500 W PSU
    Seagate Sata 160 Gb Hdd

sorunum Şöyle:

Bilgisayarı özenle topladım prize taktım boşken çalıştı sıkıntı yok
    sonra odama aldım monitore bagladım pc acıldı ama windows ekranında kapandı
    sonra Hdd ye formatladım Win 7 yükledim Pc açıldı Bütün driverlerı kurdum gece windows update ederken kapanmıs
    Şimdi pc yi acıorum 2 sn sonra kapanıor ben açıyorm o kapanıor.Anakart vidalarını gevsettım Pc acılıor ama sadece guvenlı kıpte (Hatta bu mesajı guvenlı kıpte yazdım)
    Pc kapanmadan oncede PSU dan ses gelior ama PSu sıkıntılı olsa acaba guvenlı kıpte calısırmı yada Ramlarda sorun olabilrmi
    Pc windows ekranına gelince PSu dan sesler gelmeye başlıyor mavi ekran verior ama cok hızlı verdıgı ıcın goremıoyorum ne oldugunu bazene acılırken HDD yı bulmuyor ve anakart kendini kapatıyor .Sorun acaba Güç kaynağının yeteri Gücü verememesindemidir???
    Daha önce başına böyle bir sorun gelmiş arkadaşlar varsa yardımlarınızı beklıyorum Teşekkürler.

• işlemci fanını kontrol edin , biosa ulaşabiliyorsanız işlemcinin sıcaklığına bakın, bence işlemci aşırı ısınıyor ve daha sonra kendini kapatıyor.. kolaylıklar..
  • Güvenli modda çalışmak demek windowsun bazı üst bileşenlerini, bilgisayarın driverlerini ve kurduğunuz programların çoğunu devre dışı bırakılıp, bilgisayarın yalnızca açılmasına yetecek olan yazılımların çalıştırılması demektir. Yani probleminiz güç kaynağında olsaydı güvenli modda çalıştırmazdı. Windows güncelleme yaparken bilgisayarınızın kapandığını söylemişsiniz. Windows güncelleme yaparken bilgisayarın kontrolsüz kapanması bazen bu tip sorunlara yol açabiliyor. Bilgisayarınıza format atmanız ve güncel driverlerinızı yüklemeniz yüksek ihtimal sorunu çözecektir.
  • bilgisayara format attım windows 7 yükledim ve güncel driverlarda yüklü durumda ayrıca işlemci ısısı 30 dereceyi geçmiyor güç kaynağından ses geliyor çatur çutur ondan sonra kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rucukutu76

bilgisayara format attım windows 7 yükledim ve güncel driverlarda yüklü durumda ayrıca işlemci ısısı 30 dereceyi geçmiyor güç kaynağından ses geliyor çatur çutur ondan sonra kapanıyor

sistem güzel ama ekran kartı oyun için düşük kalmış.yazdıklarınızdan power'de bi soru olduğunu sizde söylüyosunuz imkanınız varsa biraz daha iyi yada en azından aynı güç olsa bile daha iyi ve markalı bi power alın
  • Ay başı gelsin halletcem 750-800 w lik bişey alcam ekran kartida 6950 dusunuorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunun psudan oldugunu düşünüyorsanız pcnizi açmayın derim farklı bileşenleride yanında götürmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.