Şimdi Ara

pc açılıyor fakat masaüstü yok format işe yaramadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah pc yi normal şekilde açtım ve kapattım akşam geldiğimde windows masaüstü wallpaperi gözüküyor ama masaüstü simgeler ve mouse yok güvenli mod.da açılıyor format attım açıldı ama res atınca yine aynı sorun.şimdi bidaha format atıyorum ama umudum yok fikri olanlar lütfen yazsın

• Merhaba,

Windows'u normal bir şekilde başlattınız ve masaüstü geldiği zaman CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basın. Karşınıza çıkan ekrandan;

Görev Yöneticisini Başlat -> Dosya -> Yeni Görev -> explorer.exe komutunu yazıp entere basın bakalım, değişen bir durum olacak mı?

Şayet işe yaramaz ise, yüksek ihtimal sistemde zararlı bir yazılım mevcut.

Bunun için de tekrar dan sisteminizi Güvenli Modda açın ve güncel bir anti virüs programı ile sisteminizi tam taramaya tabii tutun bakalım.
  • Ek olarak, Güvenli Modda sisteminizi açıp, sorunsuz bir güne sisteminizi geri yükleyip de deneyebilirsiniz.
  • hocam
    gelen ekranda görev yöneticisini açınca siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor res atmak durumunda kalıyorum
  • benimde başıma böyle gelmişti üstteki arkadaşın dediği gibi yapacaksın (benim düzeliyordu) kullanıcılara gir tek tek bak orlarda winlogon.exe diye bişey varmı onları sil sonra crrss.exe diye bişey oluyor system 32 de onuda sil sonra sistemi bi antivirüsle tarat ben böyle kurtuldum
    crrss.exe
    kullanıcılarda winlogon.exe
    yanlış bişeyleri silmede
    not:explorer.exe açılmıyorsa bunlar işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwird 1 -- 11 Nisan 2012; 23:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwird 1

benimde başıma böyle gelmişti üstteki arkadaşın dediği gibi yapacaksın (benim düzeliyordu) kullanıcılara gir tek tek bak orlarda winlogon.exe diye bişey varmı onları sil sonra crrss.exe diye bişey oluyor system 32 de onuda sil sonra sistemi bi antivirüsle tarat ben böyle kurtuldum
    crrss.exe
    kullanıcılarda winlogon.exe
    yanlış bişeyleri silmede
    not:explorer.exe açılmıyorsa bunlar işe yaramaz

görev yöneticisini açamıyorumki

edit:güvenli moddayım şuan görev yönecitisinde system adı altında 2 tane csrss 1 tane winlogon var sonlandırılmıyor zaten sistem dosyaları olan dosyalar
    doc.and settings tede zararlı bişey göremedim.

harddiskte bi sorun olabilir mi ?
    birde depo diskim var dahili 100gb boş alan var içinde.bu 100gigabyte'ı diski biçimlendirmeden ayıramıyorum birde oraya kurulum yapıcam.biçimlendirmeden nasıl ayırırım o boş kısmı içindekilere zarar vermeden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 12 Nisan 2012; 6:58:10 >

• format attım tekrar sorun devam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.