Şimdi Ara

Pc Açılış Kapalış 8.1 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar Kapanırken Sadece O Yuvarak Dönüyor KAPATILIYOR YAZISI YAZMIYOR YENIDEN BASLAT DIOM OZMN GELIO YENIDEN BAŞLATILIYOR DIE HİÇ Bİ SORUN YOKTU DAHA YENİ OLDU ÇÖZÜMÜ VARMI Pc Windows 8.1 64 Bit

• Sorununuz anlaşılamıyor; 20 görüntüleme 0 cevap. Forum kısmında teknik destek konusu nasıl açılır kısmını okuyunuz, sorununuzu net, anlaşılır bir dil ile kaleme alınız. Ardından ekran görüntüsü, video veya gerekli diğer bilgiler mevcut ise bunları da konuya ekleyiniz, bilgisayar donanımı ve işletim bilgisi özelliklerini veriniz ki konuya cevap yazacaklar belli bir çözüm önerisinde bulunabilsin.
  • Sorunum Şöyle Mesela Windows Mağzasını Açıyorum Tam Olarak Görüntülenmıyor Fareyi Götürünce Görüntü Geliyor Pcyi Kapatırken ise Bilgisayar Kapatılıyor Yazısı Çıkmıyor Sadece O Win 8 Yuvarlağı Dönüp Kapanıyor

İşletim Sistemi İle Alakalı Bişey Deyil Bi Süre Sonra Oldu Saten
  • son zamanlarda yüklediğin bir program sistem dosyalarına zarar verdiği için bilgisayarın şu an kendisini ilaç yemiş japon balığı gibi hissediyordur :)
    gereksiz programları kaldırdıktan sonra virüs taraması yapınız. başlangıç noktalarından gereksiz programları da deaktif edin düzelebilir. düzelmeme ihtimali de var. recovery yapmanız da gerekebilir. bu arada güncelleştirmeleriniz yarım kaldıysa onları da tamamlayın. güncelleştirme problemlemleri de bu yaşadığınız sıkıntılara sebebiyet veriyor.
  • Evet Vürüs Programı Yok Ve Pcmde 48tane oyun var hepsı torrenten sımdı acılırken resımde cıkıodu oda ara sıra cıkıo sorun yapmıyo ama hoş bi görüntü deyil ekran kartı drıvır bozuk desem oyunlar kasardı hıc bır kasma yok son ayarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.