Şimdi Ara

Pc Açılırken Donuyor yardım edin lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler Lütfen yardımcı olun benim pc açılırken donuyor aşşagıdada resmini attım zaten nerde dondugunun resmidir aşşagıdaki ..
    bide Orda DEL Bios setuba girme yeri falan var F9 Express Recovery falan var onlara girip bişeyler yapın demeyin çünkü daha o ekran acılır accılmaz bassamda donmuş oluyor yani hiçbir şey olmuyor o ekranda takılıyor Lütfen yardımcı olun arkadaslar

Önceden açılırken HDD nin Markasını Modelini Yazardı öyle açılırdı şimdi HDD ismi falanda yazmıyor Muhtemelen HDD den diyeceksiniz fakat Başka bir HDD Taktım Sorun yine aynı..

DONDUGU YERİN RESMİ!!

Pc Açılırken Donuyor yardım edin lütfen!

YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN HERKEZİN EMEĞİNE SAĞLIK ŞİMDİDEN!..

• USB de takılı bisey varsa çıkartsın özellikle Apple vs
    Power supplyden kapat biraz bekle on dk falan tekrar dene saçma bı yöntem belki ama aynı yerde ben de takıldığımda böyle yapınca düzeliyor
    Olmazsa kasayı açıp Hdd ye bağlı olan kabloyu değiştir boşta bı uç vardır büyük ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminim donanımların birisi çalışmıyor veya kablolarında bir sorun var
  • USB de sadece mouse var şimdi power supply i kapattım bakalım 10 dk beklicem inş olur bide mouseyi cıkardım bida denedim aynı Kablolarımda sorun oldugunu sanmıyorum 2 farklı girişli HDD var bende biri kalınn kablolu adını bşlmşyorum biride 2 ince kablolu işte 2 sşnşde denedşm olmuyor..
  • YARDIM EDECEK KİMSE YOKMU BEYLER?
  • ekran kartın ısınıyor olabilir. harici kartsa ekran kartını sök ve onboard olan ekranı kullanarak bilgisayarı açmayı dene. eğer açılırsa ekran kartın ısınıp kendini kilitliyor.
  • Güncel ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.