Bildirim
pc açılırken anakart reklam sayfası çıkmasın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biostan kapata biliyosun -
quote:
Orjinalden alıntı: bozzo
biostan kapata biliyosun
yaw adam demiş zaten , biyostan nasıl kapatabilirim diye, senin verdiğin cevaba bak
Vallaha bilen varsa söylesin bende kapatmak istiyorum ama olmuyr herşeyi denedim biosda bulamadım o seçeneği -
arkadaşilar benim anakart asus ve ami bios onda boot sekmesi ,boot configre ve ful cecren logo yazan yeri dısable yaptımı çıkmıyor sizlerinkide buna benzer olmalı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: hüküm
arkadaşilar benim anakart asus ve ami bios onda boot sekmesi ,boot configre ve ful cecren logo yazan yeri dısable yaptımı çıkmıyor sizlerinkide buna benzer olmalı..
buna katılıyorum.
Ayrıca bilgisayar daha geç açılmaz diye biliyorum ve görüyorum.
Çünkü normal Anakartlar sadece Ram testi yapılırken Logo'yu gosteriyor.
Ama FoxConn bu sağı solu belli olmaz. Belki logo gosterimi acıkken daha uzun süreli gostersin diye ayarlamıs olabilirler.
Senin anakartta sanırım piyasada ki EN UCUZ anakart. Keske Daha iyi bir secim yapsaydın.
Neyse konuyu fazla dagıttım. Sen Arkadasın dediği gibi
Boot veya Boot Configure gibi bir yer ara BIOS 'ta mutlaka onun icindedir diye tahmin ediyorum.
LOGO ile ilgili secenek.
-
bios menülerine baktım bot configure,ful... diye bir menü bulamadım.
acaba farklı birşeyimi yazıyor? -
kesinlikle full screen logo karşısındada enable disable olan bir yer var ama foxconn anakartta bu tam olarak nerede bilmiyorum sen en iyisi bilen birisiyle kurcala ben boot menüsünde diye hatırlıyorum ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X