Şimdi Ara

pc açılırken anakart reklam sayfası çıkmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakartım foxconn fx sis 661.önceden pc yi açarken foxconn yazan
    reklam yazısı veya fon diyelim belirmiyordu.bugün biostaki sistem defaultu yes ledikten sonra bu fon çıkmaya başladı.haliyle pc daha geç açılıyor.biostan bu foxconn yazan fonu nasıl iptal edebilirim.

• biostan kapata biliyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozzo

biostan kapata biliyosun

yaw adam demiş zaten , biyostan nasıl kapatabilirim diye, senin verdiğin cevaba bak

Vallaha bilen varsa söylesin bende kapatmak istiyorum ama olmuyr herşeyi denedim biosda bulamadım o seçeneği
  • arkadaşilar benim anakart asus ve ami bios onda boot sekmesi ,boot configre ve ful cecren logo yazan yeri dısable yaptımı çıkmıyor sizlerinkide buna benzer olmalı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

arkadaşilar benim anakart asus ve ami bios onda boot sekmesi ,boot configre ve ful cecren logo yazan yeri dısable yaptımı çıkmıyor sizlerinkide buna benzer olmalı..

buna katılıyorum.
    Ayrıca bilgisayar daha geç açılmaz diye biliyorum ve görüyorum.
    Çünkü normal Anakartlar sadece Ram testi yapılırken Logo'yu gosteriyor.
    Ama FoxConn bu sağı solu belli olmaz. Belki logo gosterimi acıkken daha uzun süreli gostersin diye ayarlamıs olabilirler.

Senin anakartta sanırım piyasada ki EN UCUZ anakart. Keske Daha iyi bir secim yapsaydın.

Neyse konuyu fazla dagıttım. Sen Arkadasın dediği gibi
    Boot veya Boot Configure gibi bir yer ara BIOS 'ta mutlaka onun icindedir diye tahmin ediyorum.
    LOGO ile ilgili secenek.

• bios menülerine baktım bot configure,ful... diye bir menü bulamadım.
    acaba farklı birşeyimi yazıyor?
  • kesinlikle full screen logo karşısındada enable disable olan bir yer var ama foxconn anakartta bu tam olarak nerede bilmiyorum sen en iyisi bilen birisiyle kurcala ben boot menüsünde diye hatırlıyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.