Şimdi Ara

PC Açılınca CMD çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
22.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma virüs taraması yaptım.Virüs taraması yap demeyin.2 tane çerez buldu onları sildi.Trojan temizleme programları kullandım zararlı öğe bulamadı.

ŞİMDİ GELELİM SORUNA:

Arkadaşlar benim PC açılınca arka arkaya 2 komut penceresi açılıyor aynı hızda kapanıyor.Kapanması belki de 1 saniye bile sürmüyor.Sadece gölge gibi görünüp geçiyor.Saliselik bir olay yani.Yukarıda belirttiklerimi yaptım arkadaşlar.Sorunum nedir?

• geçmiş olsun

bios menüye girip windowsun açılcağı yer olarak dvd seçip format atmayı deneyebilirsin büyük ihtimal çözülür tabi bot menüye giriyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hep öyle olur zaten -- 26 Mayıs 2012; 10:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hep öyle olur zaten

geçmiş olsun

bios menüye girip windowsun açılcağı yer olarak dvd seçip format atmayı deneyebilirsin büyük ihtimal çözülür tabi bot menüye giriyorsa

Bot menüye giriyor fakat daha format atalı 1 ay oldu.Formattan başka bir çözümü yok mu?Ya da herhangi bir zararı var mı?
  • Combofix ile taramayı dene %90 çözer
  • bildiğim formatın hiç bir zararı yok arkdaşım at korkma sadece yedeklemediğin dosya varsa kaybedersin ama windows old klosöründe kalıyo berlkide biçimlendirmeden format atarsan yani ama bence önemli bişey yoksa biçimlendir sorunlu bir windows klosörü olduğu için ve virüs programına gerek varmıki windows güvenlik duvarı var zaten o koruyo bu viris programları herşeyi siliyor lanet
  • Başlat menüsüne 'msconfig' yaz enter a bas.Acılan pencerede başlangıc sekmesine gel.Tüm işaretllileri kaldır.Bilgisayarını yeniden başlat.
  • arkadaşım bilgisayar açılmıyormuşki başlata bişey yazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen-2000

Arkadaşlar bilgisayarıma virüs taraması yaptım.Virüs taraması yap demeyin.2 tane çerez buldu onları sildi.Trojan temizleme programları kullandım zararlı öğe bulamadı.

ŞİMDİ GELELİM SORUNA:

Arkadaşlar benim PC açılınca arka arkaya 2 komut penceresi açılıyor aynı hızda kapanıyor.Kapanması belki de 1 saniye bile sürmüyor.Sadece gölge gibi görünüp geçiyor.Saliselik bir olay yani.Yukarıda belirttiklerimi yaptım arkadaşlar.Sorunum nedir?
    Açılıyor demiş arkadaş.

• açılıyomuş ama 1 salise bile açık kalmıyomuş yazacak vakit yok
  • ben yanlışmı anladım pc o komutlar çıktıktan sonra kapanıyomu kapanmıyosa sistem geri yükleme ile son yüklediğin programki siteme geri dönmeyi deneyebilirsin arkadaşın dediğide olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hep öyle olur zaten

ben yanlışmı anladım pc o komutlar çıktıktan sonra kapanıyomu kapanmıyosa sistem geri yükleme ile son yüklediğin programki siteme geri dönmeyi deneyebilirsin arkadaşın dediğide olmazsa

Ya arkadaşlar saçmalamayın.CMD ekranı 1 salise kalıyor.PC çalışmaya devam ediyor.Konuyu yanlış anlattım galiba.Komut penceresi 1 salise gözüküyor.PC çalışmaya devam EDİYOR.
  • YAV abartmayın bunun onunla ilgisi yok virüs Malware Falan değil format atmadıysan eğer atma boşuna silme dosyalarını o bendede oluyor c//windows/system32/cmd/ipconfig demi genellikle bu oluyor açılışta çıkıyor sonra bitti yahu ne ilgisi var adamlar sni korkutmak için her girişte cmd mi açılcak allahallah sorun yok sen normalce devam et başta açılsada bişey olmaz format atarsan eh gider ama boşuna
  • -Sorun - kullanıcısına yanıt
    Bence adam sen çözüm söyleyene kadar 5 kez formst atmıştır pc ye hatta 2 kez bilgisayar değiştirmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.