Şimdi Ara

2. Monitörü Bilgisayar Açılırken Açarsam Çalışıyor, Açıldıktan Sonra Açarsam Çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Triangulum Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, başlık biraz tuhaf oldu evet farkındayım ama şöyle bir sorunum var. Bilgisayarıma 2. monitörü bağladım, çalışmasında bir sorun yok. Yaşadığım sorun şu 2. monitörü bilgisayar açılmadan yani masaüstü gelmeden önce açarsam sorunsuz çalışıyor. Ancak masaüstü geldikten sonra açtığımda 2. monitöre görüntü gelmiyor, ayarlarda monitör gözüküyor ama "etkin değil" yazıyor. Çalıştırabilmek için oturumu kapatıp tekrar açmam ya da bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Bu Windows'ta olan bir şey mi yoksa bana has bir sorun mu? Anlamış değilim. 2. monitörü illa bilgisayar açılırken açmak zorunda olmak bana biraz tuhaf geldi. Bu sorunun bir çözümü var mı?

• 2. monitörün hertz ayarına bakın 59 veya 60 hertzde görüntü gelmesi lazım sanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

Denedim, onunla bir ilgisi yok. Zaten dediğim gibi monitörde çalışmama sorunu yok, çalışıyor. Sorun bilgisayar açılırken açmak zorunda olmam. Bilgisayar açıldıktan sonra açarsam çalışmıyor, yeniden başlattığımda ya da 2. monitörün bağlantı kablosunu çıkarıp taktığımda çalışmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triangulum -- 25 Mayıs 2025; 19:1:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.