Şimdi Ara

Pc Açıldığı Gibi Kapanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar sorun aynen şöyle açıyorum ve masaüstü geldikten biraz sonra kapaniyor.Artik ekran da gelmiyor ekran kartını firinladim yine de gelmedi sorunun ya anakarttan ya da güç kaynağından olduğunu dusunuyorum.Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Yok mu yardimci olacak.

• Bilgisayarın kablolarına bir bak bakalım sağlam mı ? Kasayı açıp bir donanımlara göz at bence .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EpicAnka kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kablolarda sıkıntı yok.

• Kasayı açıp donanımlara göz attın mı ? Ekran kartı , işlemci , anakart ve güç kaynağı herhangi biri veyahut bazıları hasarlı olabilir . Virüstende kaynaklı olabileceğini düşünüyorum . Sistemi yedekleyip format geçebilir misin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ani kapanmaların çoğunluk sebebi genelde ısınmadan dolayı kaynaklanır. Özellikle mavi ekran falan vermiyorsa. Ekran kartı ve işlemci fanının çalıştığına ve işlemcinin termal macunu yerinde düzgünce duruyor mu? Bunları kontrol etmeni öneririm. Bilgisayar kapanır kapanmaz elektirkten kesip ekran kartına dokunduğunda sıcaklık birazdan biraz daha fazlaysa ekran kartı ısınmasındandır muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biosa girip Hardware Monitor yani ısıları görebileceğin alana girip işlemci sıcaklığını kontrol et.Genelde termal macun bozulmasından yada fanın işlevi yerine getirememesinden kaynaklanan ısı sorunu olabilir.80 derece üstünde kapatır default ayarlarda.

• Isinma ile kaynakli bir sorun yok.Isilari kontrol ettim islemciyi macunladim ekran kartını macunladim ve ekran da gelmiyor artık.

• EpicAnka kullanıcısına yanıt
    Evet göz attim.Anakart veya güç kaynağından kaynaklı olabilir ama nasil anlayacagim?

• başka bir anakartta donanımlarını test etmeni öneririm
  • fırınladığına inanamıyorum .
  • tricore kullanıcısına yanıt
    Baska ne yapabilirim?

• osmantalhaaslan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam mantikli ama zahmetli ve guc kaynağında da bir sorun olabilir.Ve bunun tamiri olabilir mi?

• güç kaynagında proplem varsa onuda servise göndermen gerekir
  • osmantalhaaslan kullanıcısına yanıt
    Garanti Süresi bitti.Vatandan almıştım.Kesin guc kaynağında sorun yok tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 3 Eylül 2015; 15:45:47 >
  • dedigim bi arkadaşınla beraber parçaları test etmeni öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.