Şimdi Ara

Pc acikken elektrik gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar dun ben evde degilken elektrik gitmis o siradada pc uyku modundaydi pc casper yazisindan sonra yeniden baslatiyor format atmak icin boot dan cd seciyorum degisen bisey olmuyor format dosyalarini flash a attim bu seferde missing operating system hatasi veriyor. Artik herseyi denedim simdi oturdum yardimlarinizi bekliyorum

İsterseniz video atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masa üstü bilgisayar mı ?
  • İşletim sistemini görmüyor. Benim de basima gelmişti daha önce. Harddiskinizi başka bir bilgisayada dener misiniz? Format atacaksaniz diğer bilgisayarda atin, format bitince geri takin.

Dosyalar bozulmuş olabir, elektrik kesintisiyle ne kadar alaksi var bilemem ama olabilir. Önemli dosya yoksa format atin.

Format atamadim demissiniz, boot ayarindan dvd yi seçtikten sonra bilgisayar acilirken "DVD den boot etmek için bir tuşa basin" gibi bir yazi cikar. Eğer bir tuşa basmazsaniz HDD den acar. Gozunuzden kacmis olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 10 Kasım 2014; 14:56:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

İşletim sistemini görmüyor. Benim de basima gelmişti daha önce. Harddiskinizi başka bir bilgisayada dener misiniz? Format atacaksaniz diğer bilgisayarda atin, format bitince geri takin.

Dosyalar bozulmuş olabir, elektrik kesintisiyle ne kadar alaksi var bilemem ama olabilir. Önemli dosya yoksa format atin.

Format atamadim demissiniz, boot ayarindan dvd yi seçtikten sonra bilgisayar acilirken "DVD den boot etmek için bir tuşa basin" gibi bir yazi cikar. Eğer bir tuşa basmazsaniz HDD den acar. Gozunuzden kacmis olabilir.

boot etmek için bir tuşa basınız yazısı çıkmıyodu hocam çok denedim sonra komşunu laptop u aldım (benimki masaüstü) live usb den ubuntuyu açtım yükledim şimdi ubuntudan windows a geçmeye çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.