Şimdi Ara

Pc+(2+1)+cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bugün yeni logitech z523 2+1 ses sistemi aldım.Eve getirdim kurdum mp3 çaları taktım , şarkıları dinledim buraya kadar herhangi bir problem yok.Fakat bilgisayara takmak istediğim an hoparlörlerden cızırtı gelmeye başladı.Arkadaşın bilgisayarından denedim onda problem olmadı.Sonra benim pcde problem mi var acaba diye düşündüm birde kulaklıkla deneyeyim dedim.Kulaklığı taktığımda ise herhangi bir cızırtı sesi duymadım.Sizce problem nedir bilgisayarın ses kartında bir problem olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicand -- 13 Kasım 2013; 17:53:01 >

• jag slota tam oturmamış olabilir
  • tam oturtuyorum ama hani böyle şeyleri taktığınızda tam oturtma hissi olurya hafiften tık sesi gelir o yok .Zaten kulaklık felan takıncada tam oturmuyor bu problem nasıl giderilir ? jak çoğaltıcı gibi ürün denesem düzelir mi ve bu cihazlar ses kalitesini etkiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicand

Merhaba ben bugün yeni logitech z523 2+1 ses sistemi aldım.Eve getirdim kurdum mp3 çaları taktım , şarkıları dinledim buraya kadar herhangi bir problem yok.Fakat bilgisayara takmak istediğim an hoparlörlerden cızırtı gelmeye başladı.Arkadaşın bilgisayarından denedim onda problem olmadı.Sonra benim pcde problem mi var acaba diye düşündüm birde kulaklıkla deneyeyim dedim.Kulaklığı taktığımda ise herhangi bir cızırtı sesi duymadım.Sizce problem nedir bilgisayarın ses kartında bir problem olabilir mi ?

Bu tür sorunlar genellikle jaklarda olur ses sistemi yeniyse kabloda sıkıntı yoktur.
  • bilgisayardaki girişin değişmesi mi gerekir ? öyleyle tahmini ne kadar bi ücreti vardır ?
  • quote:

bilgisayardaki girişin değişmesi mi gerekir ? öyleyle tahmini ne kadar bi ücreti vardır ?

masaüstü bilgisayarsa bi tane ses kartı alırsın ama laptopsa anakarta tümleşiktir garantisi varsa gönder yoksa usb ses dönüştürücü cihazlar var 20 tl civarı onları kullanabilirsin. tabi girişin arızalı olduğuna eminsen
  • quote:

bilgisayardaki girişin değişmesi mi gerekir ? öyleyle tahmini ne kadar bi ücreti vardır ?

taktığın yere bi üfle tozlanmış olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gariptir daha sonradan hallettim sadece sokarken ilk başta cızırtı yapıyor oturtunca kesiliyor.Bunun ardından bassı çok iyi alamıyordum bilgisayara taktığımda.Daha sonra oda düzeldi :) . Girişe ince diş arası temizleme aparatları ile temizlemeye çalıştım ve bi çok kere kulaklık jakı sokup çıkardım.Temizlikten kaynaklanıyormuş demekki.Şuan da bi sorun yok ama olmayacağının garantiside yok neyse yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.