Şimdi Ara

PBG 470 GÖSTERİYOR AMA.. NEYSE BAKIN Bİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pbg de MF4 puanımı 470 gösteriyor sıralama da 13 bin civarı ama fen netlerim çok kötü.. bir baksanız lütfen

YGS1-2:6K
    OBP:80
    MAT:48
    GEO:27
    FİZ:15
    KİM:17
    BİY:15 NET VAR
    SİZCE MF4 SIRALAMAM KAÇ BİN GELİR? BEN 30-35K CİVARI BEKLİYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30-35k biraz saçma bir beklenti tabii. ygs n çok iyi mat ve geo da iyi de abi o fen nedir keşke çalışsaydın. 15-20k arası gelir bence
  • Yok hocam çalıştım ama o fizik soruları nı görünce korktum ee bide mat-geo iyi geçince havalara girmiştim birde... fizikten ilk 10 sorunun 7 sini yanlış yapmışım. Çook üzülüyorum keşke biraz dikkat etseydim diye.. ama neyse hayırlısı bakalım. ..

• aha benim adım elvan dalton
  • kazanovaxx7 K kullanıcısına yanıt
    Yav hocam niye öyle diyorsun? Daha mı iyi gelir? Kime sorsam böyle diyor ama ygs de 80k daki adamlar benden iyi fen yapmışlar...

• Hocam ikilemde kaldığım 5 soruda yanlış biyolojiden.8 yanlış yaptım biyolojide toplam yani yapacak bir şey yok takma artik

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunben

Yav hocam niye öyle diyorsun? Daha mı iyi gelir? Kime sorsam böyle diyor ama ygs de 80k daki adamlar benden iyi fen yapmışlar...

Yok daha kotu aq 50k beklemelisin ahbahahah Su kodumun forumundaki yazılara bakmayin buradaki yapan kisiler olabilir ama nadirdir yani geneli buradan tahmin edemezsiniz bide oyle bibyaziyoraunuz ki gecen sene 55 mat 55 fenle 13800 olan siralamami 14059 a dusurmesem inanacam aq neyse ben anlamam siralama hesaplamadan ama bu kadarda bokunu cikartmayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanovaxx7

quote:

Orijinalden alıntı: tosunben

Yok daha kotu aq 50k beklemelisin ahbahahah Su kodumun forumundaki yazılara bakmayin buradaki yapan kisiler olabilir ama nadirdir yani geneli buradan tahmin edemezsiniz bide oyle bibyaziyoraunuz ki gecen sene 55 mat 55 fenle 13800 olan siralamami 14059 a dusurmesem inanacam aq neyse ben anlamam siralama hesaplamadan ama bu kadarda bokunu cikartmayin

Hocam sizin netler nasıl umarım iyi gelmiştir.

bu arada konuyu açan arkadaş tahminim en kötü (bak en kötü dyorum ) 25 k 30 k gelirse şok yaşarım

• tosunben kullanıcısına yanıt
    kardeş yeter sağlığın için bırak şu mevzuyu artık seni günde rahat 10 kez görüyorum bu sene her şey çok farklı olucak sıralamalarda kimse önceden kestiremez ama sen de abartıyosun 470 puana 35k gelir mi kafayı mı yedin?
  • 35 k gelirse öp başına koy 50 gelir
  • powerlake P kullanıcısına yanıt
    Bence de hocam hele o fen netlerine bakarsan 70-80k bile gelebilir :( Hele bi YGs yığınsallarına baktım da 5 puan az alsaymışım 5k yerine 13k ya giriyormuşum ben böyle işin taa.. neyse bişey demiyorum daha...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.