Bildirim
Pbe de lol sararmı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aylık değil haftalık geliyor.Sunucu sanırım amerikada çok fazla ping oluyor.Sarmaz! -
200 240 ping ama cok rahat kombo yapilabiliyor. Bence 240 degilde 120 falan ping
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her oyun biri afk.
Millet bir şeyler denemek için giriyor eğlenceli olmaz genelde oyunlar benim hesaplar satılmak için bekliyor girmiyorum hiç
ping sorunu olmasa güzelde ama işte bide yei heroları skinleri vs alacaksan bug felan oluyor sıkıntı yani sadece zevk için ve deneme tecrübe edinme amaçlı. bu arada hesab actım dedin de yenilerdemi actın kapalıda üyelik alımı ondan soruyorum ? -
1-2 saniye delayli oynuyorsun bildiğin, sürekli pbede oynayacaksan oynanır yoksa olmaz. Alışmak lazım.
Hesaba ihtiyacı olan varsa da yardımcı olurum bu arada (hayrına değil) -
nasıl açtın pbe de hesap ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
Aylık değil haftalık geliyor.Sunucu sanırım amerikada çok fazla ping oluyor.Sarmaz!
Haftalık ne kadar geliyor usta ?
Pardon yazmamışım arkadaşlar hesap yeni açmadım önceden vardı d sürücüsünde gördüm metin belgesi orda yazıyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: olumsuz adam
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
Aylık değil haftalık geliyor.Sunucu sanırım amerikada çok fazla ping oluyor.Sarmaz!
Haftalık ne kadar geliyor usta ?
Pardon yazmamışım arkadaşlar hesap yeni açmadım önceden vardı d sürücüsünde gördüm metin belgesi orda yazıyormuş
Haftalık 4k RP, 10k IP yanlış hatırlamıyorsam -
Biryere kadar.
sarmaz ya millet skin hero denemek için oynuyor. ben de öyleyim giriyorum 6 olana kadar oynyorum heronun skillere bakıp leave atıyorum. ban falan da yok yani ciddi oynayan yok serverda -
pbe'yi ciddiye alan var mı ki? -
Her oyun 2-3 kişi afk.Bide report sistemi koymuşlar işe yarıyor mu acaba ? -
300 ping vardı girdiğimde vazgeçtim oynamaktan tek skinleri denerim dediğiniz gibi -
Hiç zevkli değil tutup da para vermeyin yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X