Şimdi Ara

PBE ama sanırsın elo hell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal game giriyorum ağız tadıyla hero denemek için. Bir bakıyorum draven varus ezreal instalock. 3carry? Diyince de omg noob kid stfu diyorlar pbe de de rahat yok arkadaş.
    Oyundayım lulu "now i troll :D " diyip ölüyor sanki çok komik facebook ergenlerinden beter
    İşte başka bi maçta " aSi StyLa" nikli bi renek var 2. dk leave...
    Ne sövdüm ya bugün bunlar yüzünden 5 defeat aldım
    edit: Beta server falan demeyin beta da olsa kimsenin başkasının oyununu mahvetme gibi bi hakkı yok
    Edit2: evet beyler loading screendeyim karşı takım renek ez varus darius graves bizim takım ez teemo(ben) jax nida akali sonucu yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 15 Haziran 2012; 22:18:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PBE ciddi oyun atmak için olan bir yer değil zaten. Çocuklardan uzak durmak istiyosan denemek istediğin heroyu parasını verip al büyük insanlar gibi.
  • Ona bakarsan kimsenin metaya uymaya yada başkasının istediklerini seçmek zorunda olmasınada kimsenin hakkı yok.Yani adam girmiş pbe ye merak ettiği champı test edicek adamın biri tutmuş metaya uy kazanmak istiyorum diyor.Kaybedecek bir şeyleride yok ayrıca.
  • ya ben rp alamadığım halde üşeniyorum pbe indirip hero denemeye siz bi de meta game bekliyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

ya ben rp alamadığım halde üşeniyorum pbe indirip hero denemeye siz bi de meta game bekliyosunuz

aynen bende bir iki kurim dedim üşendim sonra
  • Orda ciddiyetmi bekliyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

ya ben rp alamadığım halde üşeniyorum pbe indirip hero denemeye siz bi de meta game bekliyosunuz

katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bende hiç denemedim, pingini çekemem. Free'leri bekliyorum denemek için. Skin içinde spotlightlar var zaten.
  • pbe elom normaldeki elomdan yüksek :D
  • Killerde ve turretlerde ağır farkla yeneceğimiz maçı ttnet sağolsun kaybettik sürekli dc oldum baştan 4v5 tik midde gravesi domine edip feedlendim ve erittim adamları jaxla beraber. Sonra dc olunca son ana yetiştim baron kestiler takımı taşıyamadım ve kaybettik. Evet bugün 7 maçta 7 defeat aldım.
    En acı vericisi de nexus patlarken jaxın "SUCK MY BALLS TEEMO" demesiydi.

• PBE de herkes kafasina gore takiliyor. Amac oyunu test etmek degil aslinda herolari bedava denemek. Ben Riot in yerinde olsam cekerdim PBE nin fisini. Ozellikle Cuma-Pazartesi arasi :)
  • biri 1500 elo + diyor biri elohell hangisine inanacağımızı şaşırdık yahu
  • Sana her oyun böyle birileri bir şeyler diyosa sende sıkıntı vardır. Ayrıca ben direk lolde normal oyunlara bile meta denemek hero denemek, garip işler yapmak dışında girmezken pbeye böyle girmeleri çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Sana her oyun böyle birileri bir şeyler diyosa sende sıkıntı vardır. Ayrıca ben direk lolde normal oyunlara bile meta denemek hero denemek, garip işler yapmak dışında girmezken pbeye böyle girmeleri çok normal.

açılış tarihine bakar mısın
    arabacı qnqim sağolsun hort yidik iki dene

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

PBE de herkes kafasina gore takiliyor. Amac oyunu test etmek degil aslinda herolari bedava denemek. Ben Riot in yerinde olsam cekerdim PBE nin fisini. Ozellikle Cuma-Pazartesi arasi :)

İyiki riotun yerinde değilsin , hoşuna gitmeyen herşeyin fişini çekerdin zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.