Bildirim
PBE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk yüklediğimde bende de olmuştu.
Repair yap diyeceğim fakat bir işe yaramayacak.
Silip yeniden yükleyince düzelmişti bende._____________________________ İletişim: PM -
1-2 gb nasıl olsa :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_
Merhaba pbe ye girerken loading screen yüklendikten sonra oyun kapanıyor ve hop bug splat .
Ne yapmam lazım ?
Herhangi bir dosyayı sildin veya adını değiştirdin mi?Çünkü ben geçen gün pbeye giriş sorunu çözümü için verdikleri işlemi yaptığımda aynı hata ile karşılaşmıştım, sildiğim dosyaları geri yükledim sorun çözüldü._____________________________ -
iyi ki yedeklerini almıştım bi deneyeceğim çünkü ben de sildim o dosyaları _____________________________ -
Yedeklediğim dosyaları atınca tekrar playe bastıktan sonra açılmama dönemi başladı _____________________________ -
quote:
Yedeklediğim dosyaları atınca tekrar playe bastıktan sonra açılmama dönemi başladı
Dosyaları sil ve yeniden patch atsın. Bu arada p2p yi kapat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Yedeklediğim dosyaları atınca tekrar playe bastıktan sonra açılmama dönemi başladı
RADS\projects\lol_game_client\releases
içindekileri de kontrol eder misin sana zahmet._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
quote:
içindekileri de kontrol eder misin sana zahmet.
tam olarak neresine bakacağım dediğiniz klasörde 3 ayrı klasör var_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
quote:
içindekileri de kontrol eder misin sana zahmet.
tam olarak neresine bakacağım dediğiniz klasörde 3 ayrı klasör var
S_OK ve releasemanifest dosyalarına._____________________________ -
0.0.0.38 falan bir sürü klasör geldi gene onların hepsinde release manifest var ama bazılarında s_ok yok _____________________________ -
quote:
0.0.0.38 falan bir sürü klasör geldi gene onların hepsinde release manifest var ama bazılarında s_ok yok
Rads/project/lol_air_client/releases
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri
quote:
0.0.0.38 falan bir sürü klasör geldi gene onların hepsinde release manifest var ama bazılarında s_ok yok
Rads/project/lol_air_client/releases
?_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler