Şimdi Ara

PB HATA .. YARDIM EDERMİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR.." PB INIT FAILURE" DİYE BİR HATA ALIYORUM VE DEVAMLI KİCKLENİYORUM...PB KLASÖRÜDE GÜNCELLENMİŞ HALDEYKEN HEM DE... NEDİR BU ALLAH AŞKINA.. NASIL ÇÖZEBİLİRİM? YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingonur -- 9 Aralık 2006; 16:41:04 >

• Cdkeyini değiştirmeyi dene
  • olmadı yaw.. cd key değiştiriyorum ama ısrarla aynu uyarıyı veriyor.
  • Kendi punkbaster klasörümü upload ettim.Sorunsuz şekilde oynuyorum. http://rapidshare.com/files/6799559/pb.rar.html adresinden dosyayı indirdikten sonra pb klasörünü ..../Activision/Call of Duty 2 içine at ve diğer pb klasörü ile değiştir.Hiç bir güncelleme yapmadan direk servere girmeye çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 9 Aralık 2006; 23:27:37 >
  • Ayrıca, deepfreeze varsa kaldır.
  • Pardon deepfreeze nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Pardon deepfreeze nedir?

Bilgisayarı her açılışında deepfrezenin kurulduğu andaki ayarlarıyla çalıştıran bir programdır. Bir nevi güvenlik programıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Komikaze çok teşekkür ederim.. Umarım düzelir.. Bu arada bu uyarı sadece Mix sunucularında oluyor.. Diğerlerinde problem yok...Turnuva falan derken çok kastılar hile ile mücadeleyi, onla alakalı olabilir gibi geliyor bana...
  • Ayni hatayı bendede veriyor.Arkadaşında dediği gibi sadece mix sunucusunda karşılaşıyorum bu hatayla.
    İnat ettim, yaklaşık 10 defa pb yi silip tekrar kurdum .Değişen bir şey olmadı.
  • Oyunu silip baştan kurdum ama nafile çok uyuz bi sistem bu nedir böyle
  • OYUNU BAŞTAN KURMAM S&D DE YARADI AMA TDM de hata vermeye devam ediyor.O kadarda önemli değil tdm artık. Çünkü birtek mix tdm de bu hata ile karşılaşıyorum.
  • valla bendede az önce oldu mix tdm 2 wallhack la girince sorun yok adamı wallhackla sokmaya çalışıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

valla bendede az önce oldu mix tdm 2 wallhack la girince sorun yok adamı wallhackla sokmaya çalışıyorlar

Aferim sana marifetmiş gibi birde anlatıyor
  • quote:

valla bendede az önce oldu mix tdm 2 wallhack la girince sorun yok adamı wallhackla sokmaya çalışıyorlar

• quote:

Bu eğer doğruysa pb yetersiz kalıyor demektir!
  • quote:

valla bendede az önce oldu mix tdm 2 wallhack la girince sorun yok

Wallhack kullandın yani?
  • aman beyler neler dıyosunuz ya
  • @fyagiz

Marifet dimi hile hurdayla oyun oynamak
  • Kopya cd kullanan bir çok oyuncu, bir dakika kadar oynadıktan sonra pb cvar fx_sort hatası alıp punk buster tarafından atılmaktadır. Bu hatayı gidermenin yolu ise çok basittir..

Servera bağlandıktan sonra é tuşuna (tabın üstündeki 1 in yanındaki) basarak consolu açın. Üst tarafta yazı yazabileceğiniz bir kutu açıldığını göreceksiniz. Burada ki ( ") karakterini silin ve buraya /fx_sort 1 yazın ve enter a basın. é tuşu ile consolu kapatın, artık bu hatayı alıp atılmayacaksınız ve doya doya oyununuzu oynayabileceksiniz.
  • bende de mix serverlarında "pb init failure" hatası verip atıyordu.. komikaze arkadaşın verdiği linkten pb klasörünü indirip COD2 klasörü içindekiyle değiştirdim, sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.