Şimdi Ara

Pazartesi kızla tanışıcam fikir lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan söylim lütfen kimse trollemeye gelmesin. Buraya açmamın sebebi konu dışı özelde pek cevap gelmiyor. Arkadaşlar gidicem yanına kendimi tanıtıcam sonra ismini öğrenicem. Aklımda sormak için uygun birkaç soru var. Tereddüt ettiğim şey şu. Sohbet sırasında soru bulamayıp mal gibi durmak. Bana neler sorabilirim bu konu hakkında birazcık yardimci olur musunuz?

Bu arada ben son sınıfım kendisi 2. sınıf geçen sene görmedim sanki bu sene gelmiş bu sene gelmediyse zaten beni attığım taklalardan tanıyodur Hadi arkdaşlar yardimci olun kardeşinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dikkat cekmek istiyosan cikarip salla sonra isi akisina birak

• 10 gün önce teklif ettim kıza.Sana tavsiyem konuşurken rahat ol kasma kendini.Saçma sorular sorabilirsin mesela nerde oturuyorsun yaşadığın yeri seviyormusun burcun ne tür sorular sora sora iki tarafta ısınır.Ben çok kastım kendimi bir çok arkadaşımdan tavsiye filan aldım ama yinede heyecan yaptım bunu kızda farketti ama sadece kıza has böyle olduğumu deyince hoşuna gitti.Sana tavsiyem rahat ol dostum inan rahat ol.Biliyorum rahat ol demekle rahat olunmuyor ama kasma rahat ol.
  • ne taklasi atiyon merak ettim :)

• Git tanış ölmücezmi zaten

• bende pazartesi tanisicam ama kizla onceden feysten konustuk o yuzden rahatim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aamir Khan

10 gün önce teklif ettim kıza.Sana tavsiyem konuşurken rahat ol kasma kendini.Saçma sorular sorabilirsin mesela nerde oturuyorsun yaşadığın yeri seviyormusun burcun ne tür sorular sora sora iki tarafta ısınır.Ben çok kastım kendimi bir çok arkadaşımdan tavsiye filan aldım ama yinede heyecan yaptım bunu kızda farketti ama sadece kıza has böyle olduğumu deyince hoşuna gitti.Sana tavsiyem rahat ol dostum inan rahat ol.Biliyorum rahat ol demekle rahat olunmuyor ama kasma rahat ol.

Hocam şimdi teklif etmiycem. Pazartesi bi birbirimizi tanımış olalım amacım bu zaten bu hafta bi pazartesi gidicem birde karne almaya. Karne günü de merhaba diye konuya girerekten biraz sohbetimiz olur. Ya kızın ister istemez aklına girmiş olucam. Okulun ilk haftası da gitmeyi düşünmüyorum. İster istemez gözü beni arıyacak benim düşüncem bu yönde döndüğümde de yavaştan operasyona başlarım Ben sadece ilk karşılaştığımızda nelerden konuşabilirim onu merak ettiğim için konu açtım.

Bu arada arkadaşlarımın yorumlarına gelince biri yürü bence dedi. Biri şakayla karışık boşver kanka mırmırcann daha iyilerine layık dedi. Bana gelince okulda genelde futbol ve basketbol oynarım kız arada denk gelir izler. Fit bir vücudum var dar tişört falan giyerim arada. Kıyafetlerime dikkat ederim. Olmadı bi takla atar mutluluklar dileriz Aman taklaya gelmeyelim de...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Pazartesi kızla tanışıcam fikir lazım
  • Dedigin kadar uzatma olayi

• Sana kendi hikayemi anlatayım belki işine yarar bişeyi çeker alırsın
    Ben 3 hafta kızla bakıştıktan sonra artık teklif etmeye karar verdim. Ben lise sona gidiyordum kız 10. sınıf .. En sonunda bi pazartesi günü okul çıkışından önceki son tenefüs baktım dışarıda 7-8 kız oturmuşlar muhabbet ediyorlar.
    "Vaktin varsa biraz konuşabilirmiyiz" dedim. Aldım arkadaşlarının arasından, ayrı biryere oturduk.
    "Birkaç gündür seni izliyorum. Halin hareketlerin , konuşman, gülüşün çok hoşuma gidiyor" dedim.
    Oda "Bende seni farkettim" dedi.
    "Eğer uygun görürsen seni tanımak istiyorum" dedim.
    "Tabi bende seninle tanışmak isterim" dedi. Böylece muhabbet edicek temeli hazırladım.
    *Gözlerinin güzelliğinden,
    *Saçından,
    *Giyiminden bahsettim ilk konuşmamızda. Sonra zaten zil çaldı sınıflara ayrıldık. Akşam da telefondan muhabbete devam ettik.

Umarım faydası olur

• Patetes kızartaması tanışcam diye okudum başlıgı. Benden başka varmi?

• Hocam tanışım işi ciddiye bindirceksen okula gidin
    sırf onun için geldiğinizide söyleyin ki kızın hoşlanıp hoşlanmdığını anlayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patates kızartıcam diye okudum, mutfağa gitmeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Formation Clouds

Sana kendi hikayemi anlatayım belki işine yarar bişeyi çeker alırsın
    Ben 3 hafta kızla bakıştıktan sonra artık teklif etmeye karar verdim. Ben lise sona gidiyordum kız 10. sınıf .. En sonunda bi pazartesi günü okul çıkışından önceki son tenefüs baktım dışarıda 7-8 kız oturmuşlar muhabbet ediyorlar.
    "Vaktin varsa biraz konuşabilirmiyiz" dedim. Aldım arkadaşlarının arasından, ayrı biryere oturduk.
    "Birkaç gündür seni izliyorum. Halin hareketlerin , konuşman, gülüşün çok hoşuma gidiyor" dedim.
    Oda "Bende seni farkettim" dedi.
    "Eğer uygun görürsen seni tanımak istiyorum" dedim.
    "Tabi bende seninle tanışmak isterim" dedi. Böylece muhabbet edicek temeli hazırladım.
    *Gözlerinin güzelliğinden,
    *Saçından,
    *Giyiminden bahsettim ilk konuşmamızda. Sonra zaten zil çaldı sınıflara ayrıldık. Akşam da telefondan muhabbete devam ettik.

Umarım faydası olur

Diğerleri gibi cümbür cemaat gezmiyor arada bahçeye iniyor bir arkadaşıyla kenarda oturuyor. Sporcu zaten yüzücü. Boyu normalden biraz fazla fiziği de gayet düzgün. İltifat edebilirim bu yönüyle. Ama iyimiş yaptığınız takdir ettim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Baştan söylim lütfen kimse trollemeye gelmesin. Buraya açmamın sebebi konu dışı özelde pek cevap gelmiyor. Arkadaşlar gidicem yanına kendimi tanıtıcam sonra ismini öğrenicem. Aklımda sormak için uygun birkaç soru var. Tereddüt ettiğim şey şu. Sohbet sırasında soru bulamayıp mal gibi durmak. Bana neler sorabilirim bu konu hakkında birazcık yardimci olur musunuz?

Bu arada ben son sınıfım kendisi 2. sınıf geçen sene görmedim sanki bu sene gelmiş bu sene gelmediyse zaten beni attığım taklalardan tanıyodur Hadi arkdaşlar yardimci olun kardeşinize.

Ne sorucan?
  • Lise mi

• madem çok takla attın neden buradaki asosyallerden yardım istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaperMo0n

madem çok takla attın neden buradaki asosyallerden yardım istiyorsun

Forumdaki don juanlar konuya bekleniyor.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.