Şimdi Ara

Pazartesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite turnuvası var.Kazanan takım üniversiteler arası turnuvaya katılacak.Normalde jungle dönüyordum ama top'a geçmem gerekti.Hangi championları önerirsiniz ? Wukong ve Jax pratiğim var ama 1-2 seçenek daha olmalı diye düşünüyorum

• Jayce, Pantheon, Rumble, Jax, Fiora
  • maplhite,moakai ve ryzde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 29 Kasım 2014; 3:54:49 >
  • teemo
  • irelia diycem de alışık olduğun şampiyonlarla oynaman daha mantıklı olur. zamanın azsa alışamazsın herolara
  • Streç kullanıcısına yanıt
    Gnar şuan broken bir şampiyon. Mekanikleri farklı ama alışabilirim diyorsan öneririm. Rumble, takım savaşlarında çok fazla iş yaparsın. Laning phasede pasifi kullanmayı öğrenirsen idare edersin bence. Son olarak da Lulu'yu ekleyeceğim. AD Carry oyuncunuz iyi ise onun üzerine oynarsınız takım savaşlarında onu peellersin veya takımındaki fed adamı peelleyebilirsin. Laningi iyi zaten, harrası falan da var. Pazartesi gününe kadar alışman zor olur dediğim şampiyonlar ile hiç oynamadıysan. Ben de çok turnuvaya katılmış biri olarak şunu söyleyim: Hakim olduğun şampiyonlar ile oynaman her zaman daha iyidir. Antremanın yoksa zorlanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 29 Kasım 2014; 4:07:44 >
  • Cevaplar için hepinize teşekkür ederim beyler.İrelia ile oynamaya çalışıyorum ama olacak gibi değil
  • Şu an top lane metası çok geniş, oynayabildiğin her heroyla hemen hemen toplanede oynayabilirsin.Jungle dan alışkın olduğun rengar jarvan wukong, üstüne lulu lissndra kassadin karma gibi apc ler, ryze maokai mundo irelia gnar riven, top tecrüben yoksa karşıya göre rahat edebileceğin bi pick at ve ya al teleportunu safe farmlayacağın bi hero al tpyle takımına yardımcı ol.
    edit: şu an top lanein 1 numarası rumble ı unutmayalım.Birde Swain önerebilirim ama 6 ya kadar çok safe oynaman gerek pek tasvip etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuan -- 29 Kasım 2014; 6:18:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.