Şimdi Ara

Pazarda Kolay Para Kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bende 2 gb para var nasıl pazarda para kasarım yani en iyi hangi itemle kasarım hangi itemi alıp satıyım ?

acil yardımcı olun önemli.

• Ulan 1 haftadır aynı konuyu evirip çevirip tekrar açıyorlar benzer konu var ordaki yorumları oku birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Ulan 1 haftadır aynı konuyu evirip çevirip tekrar açıyorlar benzer konu var ordaki yorumları oku birader

pardon usto ilk defa knight onlinede konu açtım :D
  • ben gene klasik cevap verim ucuzdan al pahaliya sat bus,trina,kutu,+1 shard,ii vs yada reb 1 chitin shard
  • tamam saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 4 Şubat 2012; 12:42:50 >
  • 2 gb ile pazar zor olur simdilik kutu işine felan gir en olmadı chitine 10 gb olunca günde 1 gb kasmaya baslarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

2 gb ile pazar zor olur simdilik kutu işine felan gir en olmadı chitine 10 gb olunca günde 1 gb kasmaya baslarsın

Arkadaş haklı durmadan pazar gez kaça koymuşlar bak teklifler ver gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para Kasma Yöntemleri.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam bakıcaz
  • 2gblik kırmızı kutu al bir şey çıkarsa devam et çıkmazsa direk oyunu bırak
  • İtem basıp sat
  • +1 rev item alma +7 shard chitin +7 raptor +7 ii veya uniqlerin +7sini al en hızlı giden onlar uprageci arkadaşlar direk çeker fakat ve lakin söyle bi sey var cok sıkılıyosun 190m e bi item cekiyosun 200den satmaya çalısıyosun char 10saat bekliyor alan cıkmıyor 195teklif geliyor sonra veriyorsun 5m karda 1gün için çok az 2. pc'in varsa hiç sorun değil ben bi yandan world of warcraft oynuyorum bi yandan pazar en azından şu kış günleri dışarı 2-3saatliğine cıkıyoruz ama tek bilgisayarın varsa kafayı yemek durumunda kalabilirsin 2. oyun vs açarım diyosunda aklında sürekli mercahnt olunca oyundanda cıkıyosun
  • old takı al sat

+7 raptor ii iron bow al sat

trina al sat

bus al sat

• ucuz al pahalı sat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.