< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
AOC Q27B3MA - 27 inç QHD Monitör, Hoparlör (2560x1440, 75 Hz, HDMI, DisplayPort) Siyah 4.999₺ Bir kaç sitede aynı fiyat, aynı satıcı Aptek Teknoloji ![]() |
Yıllık plus üyeliği alabilen var mı? 500 TL kupon için alayım dedim. Tarayıcıda alamıyorum, ana sayfaya atıyor. Uygulamada deniyorum, uygulama kilitleniyor ve kapanıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, kayıt açtılar. Aradılar beni, diyorlar ki "ekran görüntüsü alın". Diyorum "ya hu ana sayfaya atıyor, uygulamadan atıyor, bunun nasıl ekran görüntüsünü alayım?", "alın siz" diyorlar. |
merhabalar. 2 aydır bu beceriksizlerin sitesinde plus üye olmaya çalışıyorum artık takıntı yaptım :) kimlik bilgileriniz doğrulanamadı hatası veriyor. bilgilerde bir hata da yok. her gün arıyorlar beni bi deneyin olacak mı diye, deniyorum hala aynı. rezalet bir sistemleri var. başına gelen oldu mu nasıl çözülür? |
plus almak için gayret safretmenize değecek bir alışveriş uygulaması değil. kupon için almak bile saçma. banka puanlarımı burada biriktirip kullanayım dedim.... rezillik. 1 aydır banka puanımı kullanmaya çalışıyorum. aldığım bir ürün 15 gün gönderilmedi. satıcıya ulaşmak imkansız. durumu müşteri hizmetilerine söylüyorsunuz sallamıyorlar sizi. iki kelime edip başka bir konu var mı diyorlar. uzunca bir süre oyaladıktan sonra iptal edildi. en son teknosadan birşey aldım. kurumsal firma sorun çıkarmaz diye. aras kargo ile yollamış. aras kargo arayıp kendiniz alın biz getirmeyiz diyor. müşteri hizmetlerine yazdım biz hallediyoruz dediler. kargo tekrar teknosaya iade ediliyor şimdi. yazmak bile yoruyor artık bu ne idüğü belirsiz şey hakkında. böyle rezil bir müşteri hizmetleri ile nasıl batmıyorlar şaşıyorum. |
|
Ben de bu dangalaklığı sadece bana yapıyorlar zannediyordum. Aynı sorun bende de var, aylardır çözemediler. Tamamen rezil bir platform. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Samsung A56 128 Gri- Samsung Türkiye mağazasında 19799 TL, maximum karta 1000 iade, 1500 üzerine de 200 pazarama puan. Ben ve haber verdiğim arkadaşım hemen aldık. |
HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,
NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR.... |
web sitesinden giriş yapın kişisel bilgilerimi düzenleden adınız soyadınız küçük yazın olur. yazılımcıları iyi test yapmıyor :S |
|
hocam hepsi küçük, hepsi büyük, sadece baş harf büyük şeklinde denedim. hep aynı hata devam ediyor maalesef. |
Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
Hangisini alsan aklın öbüründe kalır. |