Şimdi Ara

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
556
Cevap
160
Favori
102.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş

Maalesef operada da aynısı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arno.mdr kullanıcısına yanıt

edge'i deneyin. bu sefer olacak.

• Arkadaşlar pazarama sektör harcaması ne geçiyor acaba garanti bankasında?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rosmisal kullanıcısına yanıt
    market

• Arkadaşlar bana acil pazaramada cashback(para iadesi) veren yer lazım yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

nays

• Pazarama hesabıma girdiğimde başkasının kişisel bilgilerini gördüm. Ve telefonu da onaylanmış. İş bankasında hesabımda var? Müşteri temsilcisine ulaşamadım.Pazaramayı aktif kullanmıyorum bu hafta içinde bir sipariş geçmiştim sadece o da iadelik. Ne yapayım sizce sabahı beklemek dışında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Windows 11 + Office

35,55₺

• ++

• ilk pazarama alışveriş deneyimim maalesef olumsuz sonuçlandı. şimdi iade ile uğraşacağım. halbuki sipariş öncesi satıcıya ulaşıp kontrol edip gönderin diye özellikle rica ettim. pazarama mh ile de görüştüm ama takan önemseyen olmadı. sanırım 2. ci alışverişim olmaz. değişim yo iade edilecek. iade için görsel vs ile ispat gerekiyor. kullanılmamış teslim aldığınız ürünü iade bile etseniz video fotoğraf ile anca iade edebiliyorsunuz. diğer yerlerden de iadelerim oldu ispata yönelik iç bir şey yapmadım.

• Biir erkek iftiraya uğradığı zaman erkeğe ceza veriliyor. Kanunda açık var. Üniversite kütüphanesindeyim. Yanımda hukuk okuyan bir zavallı var. Düşündüm kendi kendime bunlar ne için okuyor. Tamamen boş. Okusa ne olacak ki. İftiracılara ceza mı verecek. Koy mahkemeye mor çatıdan bir kaç feminist oldu bitti. Kararların hukukla alakası yok ki. Boş yere üniversiteye fakülte açmışlar bir de. Akp iktidarında 20 yıldır bir kere bile iftiracı kızların ceza aldığını görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.