Şimdi Ara

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
131
Favori
75.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 15 Ekim 2024; 15:32:26 >

• Pazarama genel olarak gerçekten diğer alışveriş sitelerine nazaran çok daha uygun oluyor. Bir karşılaştırınca bile küçük şeylerde dahi gerçekten uyguna bir şeyler bulunabiliyor. Tabii bankkart kullandığım için de çok daha iyi oluyor. Alışverişlerimde ek olarak 200 tl indirim olması benim için çok iyi bir fırsat

• gizmonuz G kullanıcısına yanıt

Hani ürünler onlar? Neredeyse her şey % 30 daha pahalı.

Ram bakıyorum en pahalı Pazarama.

Boru fan bakıyorum en pahalı Pazarama.

Ayakkabı bakıyorum en pahalı Pazarama.

Merak ettim neymiş bu çok daha uygun olan ürünler? Milyonda bir mi?

Uygun olsa burası çöldeki vaha gibi ıssız bir yer değil dolu olurdu.

% 40 indirim yaptığı şeyler bile diğer sitelerden % 40 daha pahalı.

Trendyol'da 1150 lira olan Redmi Watch 5 Active Pazarama'da "30 günün en düşük fiyatı" etiketiyle 1500 lira.

Kısaca Pazarama ancak 1000/500 banka puanı falan verirse bir şeyler alınacak yer.

• Benim de bonus puanim vardi. Bugun musteri hizmetlerini arayip hem kupon hem kredi karti puani kullansam siparis iptal olur mu diye sordum. Bir sorun olmaz, kullanabilirsiniz dedi. MERHABA125 ile siparisi bugun verdim; bakalim ne olacak.

• Maximum puanlarım birikip duruyor, başka bir yerde de harcayamıyorum (artık hiç bir yerde geçmiyor) , puanları Pazarama'ya attım, 1500 lira falan oldu, alacak bir şey de bulamıyorum.

Nadiren bazı şeyler iyi oluyor, bir ara Mahmood Dolce Gusto kapsüller en iyi fiyatla oradaydı (tadı orjinalinden daha iyidir, tavsiye ederim), şimdi o da yok, başka yerden almak zorunda kaldım. Zamanında şu bir buzdolabını şahane fiyata almıştım ama artık onlar da yok.

Özetle kullanılabilir güzel şeylerde indirim yapsalar da bari puanları boşaltsak :)

• kHanTW kullanıcısına yanıt
    Puanharca uygulamasında puanları harcasaydınız keşke hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazarama sarı metal alımında geçerli kampanyasi varmı suanki kampanyalardan denenen

• normalde ucuz site az kullnılıyor diye ama haysiyet yoksunları 12 taksit var diye zamlamışlar!

• furkanuc kullanıcısına yanıt

Haberim yoktu böyle bir uygulamadan :D Bir bakayım

• ben bu siteden 5-6 gün önce kaliteli bir monitör almıştım. şimdi aynı ürünü aynı satıcı 4-5bin TL daha ucuza satıyor. ürünü açtık kullanıyoruz. bu indirim farkını nasıl geri alabilirim.? amazonda ki gibi fiyat garantisi uygulaması var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11.11'e özel indirimler var. Birçok ürün sepette 11 TL ama bir Pazarama klasiği; uygulama çöktü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

fasa fiso ya uygulamay girilmiyor girsen sepete gidilmiyor gitsen ödemeye geçemiyorsun saçma sapan şeyler. bir de stoklar tükenmiş yersen :)

• Loreal Paris 450 ml şampuan 55 TL (Kargo bedava)

https://www.pazarama.com/elseve-dream-long-onarici-bakim-sampuani-450-ml-p-3600523949496?magaza=pazarama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle alamazsınız hocam pazaramanın böyle bir uygulaması yok

• Büyük bir fırsat mı bilemem ama Boyner'de 1600 lira olan çocuk botunu 1400 liraya aldım.

500 liralık bir başka poları da 450 liraya aldım. Maximum ile ödeyince %5 de puan var, dahası Boyner satıcısında 2000 liraya tamamlayınca 250 lira daha indirim kuponu vardı.

Totalde 1600 liraya tek bot alacağıma 2200 liralık ürünü 1650 liraya denk getirmiş gibi oldum. Zaten alacağım şeyler olduğu için de anlamlı oldu.

• ilk kez kullanacak arkadaşlar MERHABA125 kodu ile 200/125 indirimden yararlanmış olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.