Şimdi Ara

Pazarama Değerli Puan Aktarım Kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
16
Favori
11.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dumura Uğrayamayan Adam kullanıcısına yanıt

Akbank kartta axess özellikli olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

inşaallah hocam  

Hocam ben 24 eylülde puan yüklemiştim bunun ödülü ne zaman gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eylül 3 kat 17 Ekim

Ekim 3 kat 12 Ekim

Pluxxe uygulamasini indir giriş yap oraya yükleniyor.

pazarama gene şaşırtmıyor, ekim kampanyasının ödülü eylüldekinden önce geliyor.

https://www.pazarama.com/kampanya/puanlarini-aktar-degerlensin

ilk defa Pazarama üye oldum geçen ay. Normal üyeyim . Eylül ayında Vakıfbank Troy Emekli Word kart ile ödeyip ertesi gün 1000TL ekstre indirimi, 350TL pazarama WordPuan kazanmıştım. 2 ekimde 300TL kişiye özel harcama hedefi tutup 300TL ekstre indirimi geldi.

az öncede 100TL giysi puanı yüklendi VakıfKredikartına 350TL süresiz +100 1ay süreli toplam 450TL puan yazıyor.

PAZARAMA alıveriş deneyimim olmadığı gibi vakıfbak emekli kartınıda çok kullanmadım.

PAZARAMA nın bu 3x kampanyası için neye dikkat etmeli.

yani puan nereden nasıl aktarılıyor bulurum :) ama ben normal üye olduğumdan ilk kez aktarsam da maksımum en fazla 300TL Kazanılacak puan diyor. yanlış yorumlamıyor isem ben 100TL puan aktarsam 100x3 300TL olarak mı kullanıcağım. haa 100 TL haa 450TL ha 1000TL vakıfbank tan puan aktarsam da bana 100x3kat=300TL faydası olucak sanırım. Yani 100TL yüklemek mantıklı gibi. Y

birde son olarak art olarak 3 x diyor 1-12 ekim de 100TL puan aktarımıam 300TL yi 12 Ekimde kullandırıyor. 16 ekime kadar kullanmaz isem 100TL puan aktarımım duruyor mu onuda geri alıp siliyormu Pazarama sistemi ?

biraz uyzun ve karışık oldu tecrübesizlikden umarım yanlış ifade etmemişimdir  sürçü lisan eylediysek affola.

Banka Puanlarını İlk Kez Pazarama’ya Aktar, Aktardığın Puanına Ek 3 Katı Bizden Hediye!

ALINTI

Kampanya Koşulları: 

• 1-11 Ekim 2026 tarihleri arasında, ‘Puanlarım’ alanından anlaşmalı banka/kredi kartlarınızda birikmiş puanlarını ilk kez Pazarama'ya aktaran müşterilere, aktardıkları puan tutarının 3 katı kadar kart puan 12 Ekim 2026 tarihinde hediye edilecektir.
    • Hediye kart puan kazanılması için müşterinin birikmiş puanlarını Pazarama’ya ilk kez aktarıyor olması gerekmektedir. 
    • Puan aktarımına hak kazanan müşterilere yatıralan puanlar SMS ya da push yolu ile iletilecektir. Yatırılan puanlardan haberdar olmak için iletişim tercihlerinin açık olması gerekmektedir. 
    • Kampanya kapsamında hediye edilen puanlardan kullanılmayanlar 16 Ekim 23.59’da iptal edilecektir. 
    • Puan aktarımını Hesabım ya da Anasayfa Puanlarım - Puan Aktar adımlarını takip ederek aktarılacak puan tutarını girip gerçekleştirebilirsiniz. Puanlarınızı aktarmak için hemen tıklayın.

Kampanya Tarihleri: Kampanya, 1-11 Ekim 2026 tarihleri arasında geçerlidir. Kazanılan Kart Puanlar 12 Ekim 2026 tarihinde 15.00’a kadar yüklenecektir. 16 Ekim gün sonuna kadar kullanılmayan hediye puanlar iptal edilecektir. 

Kampanyaya Dahil Olan Puan Türleri ve Bankalar: İş Bankası (PazaramaPuan, MaxiPuan), tüm Bonus kartlar, YKB World, Ziraat Bankkart, Axess, Halkbank Parafpara ve Vakıfbank puanlarınızı Pazarama'ya aktararak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanya Detayları:

• Kampanyaya dahil olabilmek için herhangi bir asgari puan dönüştürme tutarı bulunmamaktadır.
    • Kazanılacak en yüksek Kart Puan tutarı Pazarama Plus müşterileri için 500 TL, Pazarama Plus üyesi olmayan müşterileri için 300 TL ile sınırlıdır.
    • Kampanyadan bir müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir. 
    • Kazanılacak kart puan tutarı, kampanya tarihlerinde bir müşterinin aktardığı toplam puan tutarı üzerinden hesaplanacaktır.
    • Aktarılan puanlar yeniden banka/kredi kartı puanlarına dönüştürülemez. Sadece Pazarama’da, online alışveriş ve Pazarama Tatil harcamalarında kullanılabilir.
    • Kampanya, Pazarama mobil uygulaması, Maximum Mobil, web ve mobilweb üzerinden gerçekleştirilen puan aktarımlarında geçerlidir.

Genel Koşullar:

• Pazarama kampanya tarihlerinde ve koşullarında değişiklik yapma ve durdurma hakkını saklı tutar.
    • Kampanyanın yürütülmesinden Pazarama sorumlu olup, ilgili bankaların katılımcılara karşı kampanyaya dair herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• Bu kampanya dönemi boyuncamı ilk kez yoksa üyelik tarihi boyuncamı ilk kez puan. Yükleyen anlamadım

maximum mobilden katılınca indirim kodu geliyor smsle.

• dostlar bu üç kat puan kazanma kampanyası için puan geçmişi "işlem hareketiniz bulunmamaktadır" yazması ve dönüştürülmüş puanlar/dönüştürülerek kullanılan puanlar kısmında 0 yazması yeterli herhalde? bir hesapta puan aktarmıştım diye hatırlıyorum ama bulamadım hangisiydi :) dolayısıyla üstteki gibi yazan hesaba puan yüklesem sorun olmaz herhalde, değil mi?

bir de plus üyelik için birçok yer kod veriyordu güncel alabileceğimiz yerler nelerdir?

Yazdığınız gibi dönüştürülmüş puan 0 yazınca 3 kat puan yükleniyor. Plus üyelik 2 aylık kod total enerji uygulamasına üye olunca veriliyormuş. Ben geçen ay akbank jüzdan dan aldığım kodu bu ay kullanarak 2 aylık plus üyeliğini başlattım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.