Şimdi Ara

PAZAR 15:30'DA FLORYA'DAYIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her kulvarda şampiyonluk hedefiyle başladığımız sezonda yoğun bir dönem geçirmekteyiz, her zaman olduğu gibi bu süreçte de hiçbir olumsuzluğun ne camiamızın hedeflerinden ne de biz Arma sevdalılarının desteğinden bir şey eksiltmeyeceğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Her zaman söylediğimiz kenetlendikçe daha büyüyen ve güçlenen bir aile olduğumuzu göstermek, Aslanlarımıza Beşiktaş maçı öncesi gereken desteği vermek, bağrımıza basıp uğurlamak için Pazar günü 15:30'da Florya’da toplanıyoruz.

ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI ŞİMDİ !

Twitter'da " OmuzOmuzaPazarFloryaya " etiketine destek verin!

Not: Organizasyonumuz Takımımızın Florya'dan ayrılmasıyla son bulacaktır.

ULTRASLAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• helal valla moral gerekli.istanbulda olsa gelirdim
  • Bugün günlerden Galatasaray!

• Renk, takım gözetmeksizin bu tip işleri seviyorum. Taraftarlar oyuncularına moral vermeli, zorlu maçlar öncesi. İş sadece statta bitmiyor, bunun anlaşılması güzel. Mesela bir ara bizde sadece Güiza için özel bir gezi düzenlemiştik, çok hoşuma gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

Renk, takım gözetmeksizin bu tip işleri seviyorum. Taraftarlar oyuncularına moral vermeli, zorlu maçlar öncesi. İş sadece statta bitmiyor, bunun anlaşılması güzel. Mesela bir ara bizde sadece Güiza için özel bir gezi düzenlemiştik, çok hoşuma gitmişti.

Aynen... Iyi günde herkes taraftar, kötü günde 'yalnız gerçek taraftar', taraftar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

Renk, takım gözetmeksizin bu tip işleri seviyorum. Taraftarlar oyuncularına moral vermeli, zorlu maçlar öncesi. İş sadece statta bitmiyor, bunun anlaşılması güzel. Mesela bir ara bizde sadece Güiza için özel bir gezi düzenlemiştik, çok hoşuma gitmişti.

Seviyorsan katılırsın o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimerol

Bu aralar ilgilenemedim. İşlerin yoğunluğu, girdigim bir iki sınav ve yaz dönemi nedeni ile. Servo motor sayısı da az olunca sadece kolu veya bacağı çalıştırabiliyorum, onları ayrı ayrı çalıştıran programları da yazmıştım. Kol ve bacak için nihai çizimleri yaptım ama parçaları kesemedim daha. Bir ara egilmeyi bekliyor yine. Arada gaza gelip motive olmak gerekiyor :)

Bayağı yol kat etmişsiniz. Tamamlanmasını bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.