Şimdi Ara

PaySafeCard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• merhaba! valla ben eu-westde oynuyorum ve orda bir kaç kez kullandım. gayet güzel ve basit. tavsiye ederim. ama türkiyedeki aldığın çalışmayabilir eu.westde. türk serverde türkiyeden alınan paysafecard çalışır. ona göre haberin olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmacik

merhaba! valla ben eu-westde oynuyorum ve orda bir kaç kez kullandım. gayet güzel ve basit. tavsiye ederim. ama türkiyedeki aldığın çalışmayabilir eu.westde. türk serverde türkiyeden alınan paysafecard çalışır. ona göre haberin olsun ;)

sağol yardımın için
  • birşey değil. yardımcı olabildiğime sevindim ;)
  • quote:

birşey değil. yardımcı olabildiğime sevindim ;)

Merhaba hocam.Peki bu paysafecard ile Türkiye'de hangi sitelerde kullanabiliriz?Veya iptal etmek istesek edebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysndy

quote:

Merhaba hocam.Peki bu paysafecard ile Türkiye'de hangi sitelerde kullanabiliriz?Veya iptal etmek istesek edebilir miyiz?

selam. paysafecard öyle kredi kartı gibi birşey değil yani üye olmuyorsun. bayiden veya bankamatik den alıyorsun ne kadar gerekiyorsu mesela 20liralık ve onun üstündeki şifreyi internetde ödemelerde veriyorsun. hepsi bu. kartın üstündeki bittiğinde gidip yenisini alıyorsun. yani iptal edilecek birşey yok senin anlıyacağın.

daha fazla bilgi için paysafecard.com.tr den bakabilirsin. mesela ne kadar bakiye kaldı diye veya nerden alabilirsin ve hangi sitelerlerde kullanabilirsin diye. bunu sormuşdun umarım.

• İninal var bende iş goruyor
    Hem rengar temalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysndy

quote:

selam. paysafecard öyle kredi kartı gibi birşey değil yani üye olmuyorsun. bayiden veya bankamatik den alıyorsun ne kadar gerekiyorsu mesela 20liralık ve onun üstündeki şifreyi internetde ödemelerde veriyorsun. hepsi bu. kartın üstündeki bittiğinde gidip yenisini alıyorsun. yani iptal edilecek birşey yok senin anlıyacağın.

daha fazla bilgi için paysafecard.com.tr den bakabilirsin. mesela ne kadar bakiye kaldı diye veya nerden alabilirsin ve hangi sitelerlerde kullanabilirsin diye. bunu sormuşdun umarım.

Teşekkür ederim hocam açıklamaların için..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.