Şimdi Ara

Paypaldan Anlayan Arkadaşlar Bi Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaslar birisinde ödeme alcagımda Ödeme Durumunda Bekliyor 10.04.2014 yazıyor heralde daha paypala bile gelmedi ayın 10unda felanmı gelcek paypala?Bi de paypala geldikten sonra banka hesabına aktarmam ne kadar sürer?Şimdiden teşekkürler

• İlk kısmı anlamadım ama paypaldan banka hesabına havale 5-7 iş günü sürüyor. Yani toplam 1-1 buçuk hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesBurak -- 7 Nisan 2014; 21:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesBurak

İlk kısmı anlamadım ama paypaldan banka hesabına havale 5-7 iş günü sürüyor. Yani toplam 1-1 buçuk hafta.

valla öyle yazıyo Ödeme Durumunun altında Bekliyor 10.04.2014
    bide dolar olarak gelcek para bunu banka hesabına aktarırken bi sıkıntı olmaz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korn18

quote:

İlk kısmı anlamadım ama paypaldan banka hesabına havale 5-7 iş günü sürüyor. Yani toplam 1-1 buçuk hafta.

bide dolar olarak gelcek para bunu banka hesabına aktarırken bi sıkıntı olmaz dimi?

Yok hocam o kendi kurunu çevirir okudum birçok yerde. Hiç dolar ödemesi almadım gecikme o yüzden olabilir tam yardımcı olamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesBurak -- 7 Nisan 2014; 21:30:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korn18

quote:

Yok hocam o kendi kurunu çevirir okudum birçok yerde. Hiç dolar ödemesi almadım gecikme o yüzden olabilir tam yardımcı olamayacağım

Neyse sağol bende yollayınca hemen paypala gelir sanıyodum ama :) tecrübeli üstatlardan yardım bekleniyor

• önce tlye çevirmen gerekir sanırım, 3-5 gün içinde geliyo banka hesabına, pazartesi veya salı çekersen genelde 3 günde geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

önce tlye çevirmen gerekir sanırım, 3-5 gün içinde geliyo banka hesabına, pazartesi veya salı çekersen genelde 3 günde geliyo

tamam anladım sağol ama daha paypalda bile değil ayrıntılar kısmında şöyle bi açıklama var:
    Ödeme türü:e-Çek
    Bu e-Çek ödemesi, para gönderenin hesabından çekildikten sonra PayPal bakiyenize gönderilecektir; bu genellikle 3-5 iş günü sürer. (Tahmini tamamlanma tarihi: 10.04.2014) Lütfen para çekilene kadar hiçbir ürünü göndermeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bişy mi sattın hocam
  • quote:

bişy mi sattın hocam

hayır
  • ''Lütfen para çekilene kadar hiçbir ürünü göndermeyin.'' yazmışta ondan dedim
  • quote:

''Lütfen para çekilene kadar hiçbir ürünü göndermeyin.'' yazmışta ondan dedim

karsı tarafın ödeme türünü nasıl seçtiğini bilmiyorum ondan o yazı çıkıyodur heralde
  • up up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.