Bildirim
Paypaldan Anlayan Arkadaşlar Bi Bakabilir mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İlk kısmı anlamadım ama paypaldan banka hesabına havale 5-7 iş günü sürüyor. Yani toplam 1-1 buçuk hafta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesBurak -- 7 Nisan 2014; 21:22:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DesBurak
İlk kısmı anlamadım ama paypaldan banka hesabına havale 5-7 iş günü sürüyor. Yani toplam 1-1 buçuk hafta.
valla öyle yazıyo Ödeme Durumunun altında Bekliyor 10.04.2014
bide dolar olarak gelcek para bunu banka hesabına aktarırken bi sıkıntı olmaz dimi? -
quote:
Orijinalden alıntı: korn18
quote:
bide dolar olarak gelcek para bunu banka hesabına aktarırken bi sıkıntı olmaz dimi?
Yok hocam o kendi kurunu çevirir okudum birçok yerde. Hiç dolar ödemesi almadım gecikme o yüzden olabilir tam yardımcı olamayacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesBurak -- 7 Nisan 2014; 21:30:26 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: korn18
quote:
bide dolar olarak gelcek para bunu banka hesabına aktarırken bi sıkıntı olmaz dimi?
Yok hocam o kendi kurunu çevirir okudum birçok yerde. Hiç dolar ödemesi almadım gecikme o yüzden olabilir tam yardımcı olamayacağım
Neyse sağol bende yollayınca hemen paypala gelir sanıyodum ama :) tecrübeli üstatlardan yardım bekleniyor
-
önce tlye çevirmen gerekir sanırım, 3-5 gün içinde geliyo banka hesabına, pazartesi veya salı çekersen genelde 3 günde geliyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Nickim Minaj
önce tlye çevirmen gerekir sanırım, 3-5 gün içinde geliyo banka hesabına, pazartesi veya salı çekersen genelde 3 günde geliyo
tamam anladım sağol ama daha paypalda bile değil ayrıntılar kısmında şöyle bi açıklama var:
Ödeme türü:e-Çek
Bu e-Çek ödemesi, para gönderenin hesabından çekildikten sonra PayPal bakiyenize gönderilecektir; bu genellikle 3-5 iş günü sürer. (Tahmini tamamlanma tarihi: 10.04.2014) Lütfen para çekilene kadar hiçbir ürünü göndermeyin. -
bişy mi sattın hocam -
quote:
bişy mi sattın hocam
hayır -
''Lütfen para çekilene kadar hiçbir ürünü göndermeyin.'' yazmışta ondan dedim -
quote:
''Lütfen para çekilene kadar hiçbir ürünü göndermeyin.'' yazmışta ondan dedim
karsı tarafın ödeme türünü nasıl seçtiğini bilmiyorum ondan o yazı çıkıyodur heralde -
up up up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X