Şimdi Ara

PAYPAL YARDIMMM ?????? (Kart onaylama sorunu) SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir paypal hesabı açtırdım ve kredi kartımı ekledim.
    Buraya kadar sorun yok fakat karttan 1.95 dolar çekilecek deniliyordu onay için fakat paypal 1.5 tl çekmiş.
    Ve kart onay sorunuda var.
    Paypalın bana 4 haneli bir kod göndermesi gerekiyormuş fakat ben internet bankacılığıdan kntrol ettiğim zaman açıklama kısmında 10 haneli bir sayı var şu şekilde : ''PAYPAL 1234567890 LU''
    Şimdi açıklama kısmında yazan bu kodun anlamı nedir?
    Paypal hesabımın hangi bölümünden kodu girmem gerekiyor bir türlü bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 3 Aralık 2010; 19:21:02 >

• Ben bankanın müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmıştım onlar bana 4 hanelı kodu vermişlerdi. Garanti bonus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye

Ben bankanın müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmıştım onlar bana 4 hanelı kodu vermişlerdi. Garanti bonus

Müşteri hizmetlerini aradım onlarda bana bu 10 haneli kodu veriyor başka birşey förünmüyor diyorlar.
    Üstelik kod elimde olsa bile nereye girilecek onu bulamadım.
    Sen nereye girmiştin kodu?
  • 1234-567890
    ya da
    123456-7890

eskiden bu şekilde geliyordu kod değişmemişse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Fatih6 -- 3 Aralık 2010; 18:25:12 >
  • Valla dostum bayağı oldu benim kartı paypala tanımlayalı, sistem değişmiş olabilir mi? Paypal a kartı tanımlamak istediğimde hesabımdan 1,95 usd çekildi, 4 haneli kodu girdiğim zaman 1,95 usd yi hesabıma geri ödeyeğine dair bir bildiri vardı. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım 4 haneli kodu verdiler ve kartı tanımladım.
  • O dönem böyle bir mail gelmişti

Sayın Murat *****,

Kartınız PayPal hesabınızla ilişkilendirildi, şimdi sadece bunu onaylamanız gerekiyor. Bunun için:

Sonu **** ile biten kartınızdan 28.Tem.2009 tahinde $1,95 USD tutarında para çekildi. Kart ekstrenizi 2-3 gün içinde kontrol edin ve çekim için 4 haneli PayPal kodunu bulun. PayPal'a geri dönün ve kredi kartınızı onaylamak için 4 haneli kodu girin.
    Siz kartınızı onayladıktan sonra, ödeme talebinin para iadesi PayPal hesabınıza yapılacak. Kartınızı onayladığınızda Gönderme, Alma ve Çekim limitleri limitiniz kaldırılacak ve Onaylı bir üye olacaksınız.

Kart ekstrenize online erişiminiz varsa, numarayı 2-3 iş günü içinde göreceksiniz. Ekstrenize online erişemiyorsanız, lütfen basılı ekstrenizin postayla gelmesini bekleyin.

Saygılarımızla,
    PayPal

PayPal, kullanıcılarının postadan aylık ekstrelerini almadan önce kredi kartı şirketlerini arayarak PayPal kodlarını almalarını kesinlikle onaylamamaktadır. PayPal, hesabınızla ilgili olarak Visa, MasterCard veya kredi kartınızı çıkaran kuruluş bir şikayet alırsa, PayPal hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0Fatih6

1234-567890
    ya da
    123456-7890

Evet tekrar aradım şuan 123456-7890 şeklinde gelmiş kod ve karttan 1 dolar çekilmiş fakat ben bu kodu nereye gireceğim şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yokmu bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

1234-567890
    ya da
    123456-7890

Evet tekrar aradım şuan 123456-7890 şeklinde gelmiş kod ve karttan 1 dolar çekilmiş fakat ben bu kodu nereye gireceğim şimdi

Kredi kartı kısmına bakın oradan

• quote:

quote:

quote:

1234-567890
    ya da
    123456-7890

Kredi kartı kısmına bakın oradan

Profil bölümüne basıyorum,kredi kartı ekleme değiştirme bölümüne basıyorum bu sayfa geliyor karşıma;

ondan sonra kredi kartı ile ilişkimi onayla bölümüne basıyorum be seferde bu ekran geliyor;

Buradada onaylanacak kart diye görünüyor yada aynı kart bilgileriyle yine karttan para çekmek istiyor.

Bende tamam yine para çek devam et diyorum bu seferde bu hata ekranı geliyor.

Çıldırmak üzereyim.

• up
  • kart ne tip hangi bankanın?
  • quote:

kart ne tip hangi bankanın?

Visa,bank asya'nın.
  • Hocam paypala kart eklerken 1 dolar ve 1.95 dolar olarak 2 çekim yapılıyor. Siz 1 dolar olanın değil de 1.95 olanın numarasını gireceksiniz daha sonra kart onaylanıp 1.95 dolar paypal hesabınıza aktarılacak. 1.95lik işlem provizyon bekleyen işlemlerdedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinning Star

Hocam paypala kart eklerken 1 dolar ve 1.95 dolar olarak 2 çekim yapılıyor. Siz 1 dolar olanın değil de 1.95 olanın numarasını gireceksiniz daha sonra kart onaylanıp 1.95 dolar paypal hesabınıza aktarılacak. 1.95lik işlem provizyon bekleyen işlemlerdedir.

1.95'lik hiçbir çekim yapılmamış.
    Provizyon bekleyen işlemlerdede sadece bir işlem görünüyor oda bu 1 dolarlık çekim.
    Üstelik elimde kod olsa bile girilecek yer yok o kodu.
  • Arkadaşlar peki kart onaylı olmasa dahi ebay dealextreme gibi sitelerden paypal ile alışveriş yapabilirmiyim?
  • quote:

Arkadaşlar peki kart onaylı olmasa dahi ebay dealextreme gibi sitelerden paypal ile alışveriş yapabilirmiyim?
  • Kimse yokmu yav?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.