Şimdi Ara

PAYPAL Üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paypal üyeliği açıcam ancak kredi kartım yok ama banka kartım var , üstünde master card değilde "Maestro" yazıyor.
    Şimdi ben bu kart ile üyelik açabilir miyim ?
    Ayrıca şöyle bir sorum daha var , bu kartın bağlı olduğu hesap Türk Lirası hesabı
    Ancak bana birisi paypal hesabım üzerinden Dolar yollarsa ben bu parayı alabilir miyim ? Yoksa bu hesabıma bağlı bir dolar hesabı mı açtırmam gerekiyor ?

Bilgisi olanlar biraz aydınlatabilir mi beni bu konuda

• Maestro MasterCard'ın değilmiydi?
  • Üye olabilirsin. Eğer hesabına aktarmak istersen TL'ye çevirip aktarırsın.
  • Kredi kartı olmasına gerek yok. Ancak yatıracağın para 500$ dan fazlaysa kredi kartı ile hesabı onaylatman gerekir. Paypal'daki parayı banka hesabına çekebiliyorsunuz. Otomatik olarak Türk Lirasına çeviriyor parayı...
  • Ben zamanında çok uğraştım banka kartı ile paypal kullanmayı ama bir türlü kabul etmedi. Sonunda kredi kartı aldım kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes
    Kredi kartı olmasına gerek yok. Ancak yatıracağın para 500$ dan fazlaysa kredi kartı ile hesabı onaylatman gerekir. Paypal'daki parayı banka hesabına çekebiliyorsunuz. Otomatik olarak Türk Lirasına çeviriyor parayı...

+ Banka hesabına aktardığınızda hiçbir kesinti olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion

quote:

Kredi kartı olmasına gerek yok. Ancak yatıracağın para 500$ dan fazlaysa kredi kartı ile hesabı onaylatman gerekir. Paypal'daki parayı banka hesabına çekebiliyorsunuz. Otomatik olarak Türk Lirasına çeviriyor parayı...

k.kartına aktarımda kesinti oluyormu peki ? eğer oluyorsa paypal üyeliğini kredi kartı ile yapıp parayı çekmek istediğimizde başka bir banka kartı hesabı verebilrmiyiz ? yada kesinti ne kadar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion

quote:

k.kartına aktarımda kesinti oluyormu peki ? eğer oluyorsa paypal üyeliğini kredi kartı ile yapıp parayı çekmek istediğimizde başka bir banka kartı hesabı verebilrmiyiz ? yada kesinti ne kadar ?

Kredi kartına aktarımda 5$ kesinti oluyor.

• quote:

Şimdi ben başka bir siteye paypal hesap bilgimi gireceğim , onlar bana parayı yollayacaklarmış
    Onlar parayı gönderdiklerinde benim paypal hesabıma para dolar olarak düşecek , eğer ki ben onu nakit olarak almak istersem de paypal hesabımdan numarasını girdiğim banka kartının bağlı olduğu hesaba o günün kurundan mı parayı çevirip yatırıyor ?

Ve de bu paypal'dan banka hesabına aktarması belli bir süre alıyor mu ?

Bir de paypal'a üye olurken Türkiye sitesinden olursam bir sorun olur mu ? Yoksa dolar olacağından yabancı siteden mi üye olmam gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 10 Şubat 2010; 15:30:43 >

• Bankaya yatması 3-5 iş günü yazıyo sitede, türkiyedeki paypalla yabancı site paypalda bir sorun olmaz diye düşünüyorum, sonuçta paypala çıkıyo tüm yollar. diğer soruların hakkında fikrim yok
  • Şöyle bir hata ile karşılaştım banka kartını deneyince

Bu kredi kartı, kartınızı çıkaran kuruluş tarafından reddedildi. Kartınızın neden reddedildiği ile ilgili ayrıntılar için lütfen kredi kartınızı çıkaran kuruluşun müşteri hizmetleri departmanı ile iletişim kurun. Bunun yerine, farklı bir kredi kartı eklemeyi tercih edebilirsiniz.
  • Banka kartını internet işlemlerine actırman gerekiyo önce
  • @lzooml

Paypal hesabına banka hesabını ekliyorsun, daha sonra eklediğin banka hesabının IBAN numarasını girerek parayı hesabına çekiyorsun, o günün kurundan TL ye çevirip işleme koyuluyor. Transfer işlemi normalde 5 - 7 gün arası sürüyor.
  • Şimdi ben üye oldum ancak daha bir kredi kartı ya da banka kartı eklemedim hesabıma, hesabımda da 0$ gözüküyor tabii ,
    Şimdi birisi benim paypal adresime yani paypal'a kayıt olduğum mail adresine para yollarsa ben bu parayı sadece bir banka hesabının IBAN numarasını girerek hesabıma aktarabilir miyim ?
    Yani hiç kredi kartı falan karıştırmadan işin içine ? Çünkü benim paypal kullanmakda ki amacım para teminini yapmak , alışveriş değil.
    Aynı şekilde hesabıma gelen parayla alışveriş de yapabilir miyim , yine bir kredi kartı eşleştirmeden ?
  • Ben bu paypladan bişey anlamadım.Şimdi siz kredi kartı eklemeden hesap aktif olmuyor diyorsunuz ve limit 500 dolar oluyor.Ama duyduğuma göre eğer hesabınızda fazla para transferi varsa 500 doları bile geçmese paypal hesabınıza el koyabiliyormuş yani donduruyormuş..Bide birisi diyorki paypal aktüf olmadan bankaya para çekemezsin,kimisi ise hesabı onaylı olmadığı halde bankaya para çekmiş..Anlamadım ben bu işi..Ayrıca şu sanal kartla aktif etme olayı ne oluyor.Piyasada birileri 4-5 dolar karşılığında paypal a kredi kartı eklemeden sanal kartla aktif ediyorlarmış..Bunu yapsak başımıza iş almayız dimi..Yada parayı benim dışımda birisi çekemez heralde..
  • Akbank müşteri hizmetlerini aradım baya bir bekledikten sonra karşıma gelen kız "Banka kartıyla internetten alışveriş yapamazsınız dedi" Ben de anlattım durumu paypal'da kullancam falan dedim. Kız dinledi falan , sonra aynı cümleyi yine kurdum , bende bir yere varamıycağımı anlayınca teşekkür ettim kapadım.
    Sonuç olarak gittim bir kredi kartı çıkarttırdım ancak onun gelmesi de 2 hafta sürecek.

Şuan benim merak ettiğim şu ki ;
    Ben paypal hesabıma girebiliyorum , ancak kart ekli değil.
    Birisi bana para yollarsa bu paypal hesabıyla , ben onu banka hesabına yatırabilir miyim , IBAN numarasını girdiğim herhangi bir bankaya ?
    Yoksa yine bir kredi kartı eklemem mi gerek bu hesaba ?
  • Bu kadar dert ettiğinde olay değil aslında...
    Paypal hesabı açmak için kredi kartına ihtiyaç yok hesap açıldıktan sonra mail adresine gelen mail ile aktivasyon işlemi yapıyorsun hesabın onaylı oluyor. Sana gönderilen para hesabına gelir ama kredi kartıyla ilişkilendirmediysen banka hesabına ya da kredi kartına çekemezsin paranı. Eğer uğraşamam diyorsan paypal için $ arayan yüzlerce insan var. Sen birini bulursun kurunu belirtirsin banka hesap numarasını verirsin paypal'daki doları uygun kurdan elden çıkarmış olursun.
    Örneğin hesabında 20$ olsun. Sen bu 20$'ı 1.5 kurundan bozdurmak istiyorsun. Bir alıcı buluyorsun (birçok webmaster forumunda paypal ticareti mevcuttur alıcılar bulabilirsin.) sonra diyorsun ki ben sana 20$ ya da 10$ artık ne kadarsa göndereyim sende benim banka hesabıma karşılığında 35 lira ya da 15 lira ne kadarsa yolla diyorsun. Senin hesabına para gönderildiği zaman şahıstan paypal mail adresini alıp parasını gönderiyorsun. Alan mutlu satan mutlu...
    Bu şekilde kesinti derdi olmaz istediğiniz kurdanda bozdurmuş olursunuz.
    Ayrıca bir tüyo; başkasına $ gönderirken kesinti olmaması için gönderim seçeneklerinden kişisel harcamalar bölümünü seçmeyi unutmayın ;)

• Benim de bir sorum olacaktı paypal ile ilgili.Benim banka kartımın bağlı olduğu bankadaki hesabımı paypal'a eklesem olur mu banka kartı eklenmiyormuş herhalde?(Sadece internetten ürün satın almak için,bugün üye oldum.Kredi kartım yok)Cevaplarsanız sevinirim.
  • Yok o tarz bir şey yapmam hiç gerek yok.

Yani şuan kredi kartı girmediğim için onaylı değil hesabım ama ben giriş yapabiliyorum öyleyse.

Peki ben başka bir kredi kartı eklersem hesaba , bana ait olmayan , örneğin babamın kartı , bu durumda sistemi aktif edip istediğim bir banka hesabına , yani o kartla alakalı olmayan benim kendi hesabıma parayı aktarabilir miyim ? Yoksa sadece eklenen kartın kendi hesabına mı parayı çekebiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDEADx

Bu kadar dert ettiğinde olay değil aslında...
    Paypal hesabı açmak için kredi kartına ihtiyaç yok hesap açıldıktan sonra mail adresine gelen mail ile aktivasyon işlemi yapıyorsun hesabın onaylı oluyor. Sana gönderilen para hesabına gelir ama kredi kartıyla ilişkilendirmediysen banka hesabına ya da kredi kartına çekemezsin paranı. Eğer uğraşamam diyorsan paypal için $ arayan yüzlerce insan var. Sen birini bulursun kurunu belirtirsin banka hesap numarasını verirsin paypal'daki doları uygun kurdan elden çıkarmış olursun.
    Örneğin hesabında 20$ olsun. Sen bu 20$'ı 1.5 kurundan bozdurmak istiyorsun. Bir alıcı buluyorsun (birçok webmaster forumunda paypal ticareti mevcuttur alıcılar bulabilirsin.) sonra diyorsun ki ben sana 20$ ya da 10$ artık ne kadarsa göndereyim sende benim banka hesabıma karşılığında 35 lira ya da 15 lira ne kadarsa yolla diyorsun. Senin hesabına para gönderildiği zaman şahıstan paypal mail adresini alıp parasını gönderiyorsun. Alan mutlu satan mutlu...
    Bu şekilde kesinti derdi olmaz istediğiniz kurdanda bozdurmuş olursunuz.
    Ayrıca bir tüyo; başkasına $ gönderirken kesinti olmaması için gönderim seçeneklerinden kişisel harcamalar bölümünü seçmeyi unutmayın ;)

İşte öyle olmuyor.Hesabın onaylı olmasa bile parayı banka hesabına çekebiliyor ama kredi kartına çekemiyor.Hesabını onaylatmak içinde kredi kartı eklenmeli diye biliyorum ben..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.