Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fulton

Normalde gerçekten üzüleceğim ve sinirleneceğim bir olay ama açıkçası ben Paypal'a uyuz oluyordum bir yandan "oh iyi olmuş" diyesim geliyor. Beni sinir eden bir siteydi. Hayvan gibi komisyon kesmeler, Paypal bakiyesini yurt dışında kullanamamak falan saçma sapan işler vardı. Şahsen ben Enpara veya Ininal ile alışverişlerime devam edebilirim.

Fark şu, enparayı kullanmak için içine NAKİT atman lazım, PayPal'da ise kredi kartı ile ödeme yapabiliyordun aynı şey değil enpara altı üstü bir HESAP

• İnternetten yurtdışına satış yapıyordum parası paypal ile banka hesabıma geliyordu. Şimdi nasıl parayı aktaracağız merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal kullanmayınca 3.dünya ülkesi olmazsın belki ama paypala lisans vermeyen zihniyetlerin yaşadığı bir ülke kesinlikle olur.
  • Olay basit malum şahsın komisyonunu vermediler bu kadar bu ahlaksız akitler her turlu soyguna cok sevinir cunku zamaninda ninelerini fransizlar soydu

• quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

Zoruna mı gitti ak yalaması?

Hayatı ucuzlatmak icabettikçe, vergileri indirmek siyasetine devam edeceğiz… (01.11.1936, T.B.M.M., 5.Dönem, 2.Toplanma Yılını Açarken.)

…Vergi usullerinin ıslahı çarelerinin aranmasına da ehemmiyetle devam olunmalıdır. İyi usul ve iyi tatbikin memnun edici neticelerini vatandas, hiç bir işte vergi mevzuu kadar hassasiyetle takdir etmez. (01.11.1936, T.B.M.M., 5.Dönem, 2.Toplanma, Yılını Açarken.)

Vatandaşa, hazineye karşı mükellefiyetinin en mühim vazifesi olduğunu anlatmak için, yorulmamak lazımdır.

Devlet tarafından becerilmek hoşunuza gidiyor sanırım ?

• Komisyon kısmımbirazcık çok olsa da , bakiye kullanacağınız para birimine dönüştürülüp kullanılabiliyordu. Güvendiğimiz bir sistemdi sonuçta. Yazık oldu. Yaşınız kaç bilmiyorum ama enpara ve ininal kullandığınıza göre bizim derdimizi tam anlamadınız galiba

• bilişim sektörüne yapılan çok büyük bir darbe yüzbinlerce kişinin ekmeği ile oynuyorlar
  • Guldurdunuz vallaha

Yazmiyacagim diyorum ama insani cileden cikartiyorsunuz

Dinimize bile karisiyorsunuz surada

Hadi diyelim musluman degilim hatta bu ulke vatandasi bile degilim diyelim
    Bu ulkede yasiyorum
    Alisveris yapiyorum vergi veriyorum
    Benzin aliyorum vergi veriyorum
    Nefes aliyorum vergi veriyorum

Tc vatandsi vergi veriyor
    Babasi ariyor
    Oglu sifirliyor
    Devlet calisanina milyon tl lik saat hediye ediliyor (sozde)

Bu dediginiz ve bunlari yapan bir insan islamci diyorsaniz
    Ben boyle bir islamcilik bilmiyorum

"Annanida al git"diyen bir sahistan ne bekliyorsunuz bilmiyorum

Suanda ozgur yasamanizin en buyuk etkenlerinden biri olan Ataturk e saygisi bile olmayanlara diyorum..

Ahhh ahhh nereye gidiyor bu genclik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

Normalde gerçekten üzüleceğim ve sinirleneceğim bir olay ama açıkçası ben Paypal'a uyuz oluyordum bir yandan "oh iyi olmuş" diyesim geliyor. Beni sinir eden bir siteydi. Hayvan gibi komisyon kesmeler, Paypal bakiyesini yurt dışında kullanamamak falan saçma sapan işler vardı. Şahsen ben Enpara veya Ininal ile alışverişlerime devam edebilirim.

Fark şu, enparayı kullanmak için içine NAKİT atman lazım, PayPal'da ise kredi kartı ile ödeme yapabiliyordun aynı şey değil enpara altı üstü bir HESAP

Kusura bakma hani büyük konuşmak istemiyorum ama ben ömrü hayatımda asla ve asla kredi kartı kullanmadım/kullanmam ve kullanmayacağım da.

@Creedence Clearwater R.

Yaşım 22 hani sormuşsun söyleyeyim dedim. İninal kullanan herkes çocuk olmuyor, (şunu da belirteyim İninal'dan da zaten soğumaya başladım orası ayrı) oraya da isterseniz cepbank veya normal kredi kartınızdan para atıp alışverişinizi yapabilirsiniz. Enpara veya ininal gibi şeyler kredi kartınızın soyulmasının, bilgilerinizin çalınmasının önüne geçilmek için yapılmış sistemlerdir aslında. Yani doğrudan siteye kredi kart bilgilerinizi vermek yerine İninal gibi ön ödemeli kartlara kredi kartından para aktarıp onları kredi kartı gibi kullanıp alışveriş yapabiliyorsunuz. Yani neyin ne olduğunun farkındayım.

Ben Paypal'in komisyonuna tekrar söylüyorum karşıyım. Kardeş ben bir satış yapıyorsam o paranın kesilmesini istemiyorum bu kadar basit. Veya mesela bir örnek vereyim bir gün birisinden 15 liralık bir oyun alacaktım, kartımda da tam 15 lira var ve adama parayı göndereceğim ama Paypal sağolsun komisyon aldığı için oyunu alamamıştım o şahıstan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 31 Mayıs 2016; 18:22:06 >

• Paypal Tr de yokkende ben ebay veya diğer sitelerden alışveriş yapıyordum ve satış sonrası destek alabiliyordum. Muhtemelen eski sisteme geri dönecez ve türkçe desteği kalkacak.

Ayrıca 10USD ve EURO altı bakiyelerini bağışlayabilirsiniz arkadaşlar. Bira önce bu konu ile ilgili aşağıdaki başlığı açtım. Buraya da yazma gereği duyuyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_117309689/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Kusura bakma hani büyük konuşmak istemiyorum ama ben ömrü hayatımda asla ve asla kredi kartı kullanmadım/kullanmam ve kullanmayacağım da.

@Creedence Clearwater R.

Yaşım 22 hani sormuşsun söyleyeyim dedim. İninal kullanan herkes çocuk olmuyor, (şunu da belirteyim İninal'dan da zaten soğumaya başladım orası ayrı) oraya da isterseniz cepbank veya normal kredi kartınızdan para atıp alışverişinizi yapabilirsiniz. Enpara veya ininal gibi şeyler kredi kartınızın soyulmasının, bilgilerinizin çalınmasının önüne geçilmek için yapılmış sistemlerdir aslında. Yani doğrudan siteye kredi kart bilgilerinizi vermek yerine İninal gibi ön ödemeli kartlara kredi kartından para aktarıp onları kredi kartı gibi kullanıp alışveriş yapabiliyorsunuz. Yani neyin ne olduğunun farkındayım.

Ben Paypal'in komisyonuna tekrar söylüyorum karşıyım. Kardeş ben bir satış yapıyorsam o paranın kesilmesini istemiyorum bu kadar basit.

Bir abin olarak sana tavsiyem kesinlikle kullanma, ben borcumu ödüyorum ama geç ödemişim 3 ay üst üste kartı bloke ettiler tüm borcu ödemeden açmayacaklarmış

• Probiome P kullanıcısına yanıt
    Olayın aslı belli, gidip okuyun.
    Benim kafama takılan bu olayın bizim lehimize yapıldığını zannetmiş olmanız.
    Bugüne kadar ödediği vergilerde düşüş olan bir Türk vatandaşı var mı? Hani nerede?
    Aksine her yıl ödenen vergiler arttırılıyor.

Siyasi partinizin propagandasını yapmak için daha zekice birşeyler bulun, yol köprü deyin, camiler ahır olarak kullanıldı deyin, milli gelir $10.000 oldu deyin vs vs
  • bakiyemde 11 tl var ne kullanabiliyorum ne bağış atabiliyorum. 10 dolar olmadan da çekemiyorum. türkiyede paypal kabul eden sitelerde harcayabilir miyim? bakiye türkiyede harcanıyor diye birşey okudum internette. eğer öyleyse onu yapıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8610EA126 -- 31 Mayıs 2016; 18:23:53 >
  • Evet yavaş yavaş her şeye yasak konulacak yakın bir gelecekte en fazla 3-4 yıla net içinde komple iran tarzı kısıtlama gelir beyler durmak yok yola devam.

Benim adıma özgürlüğümü kısıtlayan bu şahısların topunun .............. neyse.
  • Bravo size, kimisini rahatsiz etmez, kimisini eder bu durum, ancak politik tartismaniz sonucunda konuyu komple sildireceksiniz, sonra da niye sildiler. silerler tabi.
  • Simdi paypal hesabimdaki para ile gittigidiyordan alisveris yapamiyacak miyim mesela ?

• Hocam sana şöyle anlatayım.
    Komisyonu kara kaş kara göz için kesmiyor. Ben sürekli alım satım yapan bir insanım %90ının altyapısı paypal üzerinde Yurtdışı ndan alışverişlerimde %100 ve komisyonunu bile bile kullanıyorum. Çünkü o komisyonu alıyor ama paramın güvende olduğunu biliyorum.
    Ben hala tezimin arkasındayım

• kimse demiyor paypalın o saatte türkiyede ne işi varmış diye??
  • Bağış yaparsınız, yukarıdan para göndermeye girin ve işlemi adım adım tamamlayın. Eğer hata alırsanız hangi aşamada hata aldığınızı yazarsanız daha net olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Creedence Clearwater R.

Ben Paypal'in komisyonuna tekrar söylüyorum karşıyım. Kardeş ben bir satış yapıyorsam o paranın kesilmesini istemiyorum bu kadar basit.

Bir abin olarak sana tavsiyem kesinlikle kullanma, ben borcumu ödüyorum ama geç ödemişim 3 ay üst üste kartı bloke ettiler tüm borcu ödemeden açmayacaklarmış

Şunu da tekrar belirteyim ben bu olayı savunuyor gibi gözükebilirim ama savunmaktan ziyade sadece Paypal'ın biraz akıllanması için iyi olduğunu düşünüyorum.

Onun dışında bu ülkenin başındaki şahıs ve onun gibilerin zihniyetinden de nefret ediyorum.

Mesela ben en çok Amazon'un Türkiye'ye hizmetinin durdurulmasından çok korkuyorum, bazı insanlarımız Amazon'un iyi niyetini sömürüyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.