Arkadaşlar 28 kasım 2014 tarihinde PayPal ile g2a.com sitesinden 2 si yanlışlıkla olmak üzere 3 adet yurtdışı alışveriş yaptım. PayPal hesap özetimde yanlış olan 2 ödememin iptal edildiği yazıyor ancak tam olarak 17 gün geçmesine rağmen param ne hesabıma ne de kredi kartım yatmadı. Paypal müşteri yetkilileri bana sorunun ziraat bankasından kaynaklandığını söyledi ve tam bir hafta ziraat bankasına bu sorunu mail, telefon ve dilekçeyle anlattım ama en sonunda hatanın ziraat bankasından kaynaklanmadığını öğrendim. Paypal resmen beni başından savarak hedef şaşırttı. Bunun üzerine Paypalı tekrar aradım sert çıktım ve bana paramın 30 gün içerisinde iade edilmez ise takip başlatılacağını söyledi. Benim sorum şu paypalın sitesinde iadelerin 7 gün içerisinde yapılacağı yazmakta, buna rağmen beni 30 gün ve üzeri mağdur etmeye ne hakları var ? Bu sitede bu sorunu yaşayan ve paypaldan anlayan birçok arkadaşın olduğunu düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun.
PayPal hesap özetim ve ekstreler :
Beyler cevap yok mu burada paypalin bana tami tamina 190 TL lik bir kazigi soz konusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
@burakgrg
benimde benzer bir derdim var kardeş. bende iade yapıldığı gözükmesine rağmen para hesabıma yatmadı, halkbank banka kartıyla yapmıştım alışverişi. paypal 1 ay sonra kesinlikle paranın hesabımda olacağını söylemişti.1 ay dolmasına rağmen hala yatmadı.
halkbankı arıyorum sanki dalga geçiyorlar , biz herhangi bir iade görüntüleyemiyoruz diyip duruyorlar ulan bende görüntülüyemediğim için sizi arıyorum zaten
anlayan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.
Bende Kuveyttürk bankamatik kartımla alışveriş yaptın n11.com sitesinden.Ürünü iade ettim.Paypalda iade yazıyor ama Kaç aydır iade gelmedi banka kartıma.