Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
233.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki yıllık limit yenilendi mi yoksa kartı aldığüımız günden itibaren 1 yılda mı yenilecek?
  • ATM ekranında bununla ilgili bir bilgi yok. Ancak forumdan 2 arkadaşın MH ile yaptığı görüşmelerde aldıkları cevap 1 Ocak itibariyle yenileneceği şeklindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cersav -- 2 Ocak 2015; 13:36:00 >
  • ben bugün 10 tl yükledim kartıma 5 lira düşmemiş daha 2 saat oldu nedeni nedir acaba ?
  • Bonus boşyok kampanyasından gelen puanları migros da yükledim, sorun yok.paypal limitleri sıfırlamış,teb atm si nakit çekimde hala komisyon almıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede06

Bonus boşyok kampanyasından gelen puanları migros da yükledim, sorun yok.paypal limitleri sıfırlamış,teb atm si nakit çekimde hala komisyon almıyor.

umarım böyle kalır
  • Kartım bugun geldi, teb atm den 20 lira attim icine simdiye kadar 5tl ucreti dusmemisler.ins dusmez :)

• Yemek kampanyasini 7 ocakta iade edeceklerdi bakalim edecekler mi

• 15 tl hediye kampanyası bitmiş kaldırdım başlıktan. Umarım yeni yılda yeni kampanyaları görürüz.
  • sinema iadesi yatan var mı 5 ocak diyordu ?
  • her kullanıcının sadece 1 adet paypal kartı mı olabilir? ininal gibi istediğimiz kadar alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeleon -- 7 Ocak 2015; 16:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

her kullanıcının sadece 1 adet paypal kartı mı olabilir? ininal gibi istediğimiz kadar alabilir miyiz?

Hocam sitesinde verilen resmi bilgi şu yönde: "Unutma, bir kişi bir adet PayPal Nakit Kart'a sahip olabilir. Aktif olarak kullandığın TC Kimlik Numarana kayıtlı bir kart var ise yeni bir tane alıp kullanıma açamaz ve kullanamazsın. "
  • arkadaşlar dün MH aradım, her iki kapmanyaya da katılım fazla olduğundan kartlar tek tek incelenip geri ödemeler o şekilde yapılacakmış,
    sinema ve yemek iadeleri 1 hafta içinde ödenecekmişmişmiş...
  • Arkadaşlar, şimdi bu kartın üzerinde isim yazmıyor. Peki online alışverişte kart sahibi ad-soyad yerine ne yazacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4406

Arkadaşlar, şimdi bu kartın üzerinde isim yazmıyor. Peki online alışverişte kart sahibi ad-soyad yerine ne yazacağız?

Kartı satın alırken ve kullanıma açarken vermiş olduğumuz Tc kimlikte yazan ad soyadı giriyoruz. Kendi üzerinize satın alırsanız kendi adınızı giriyorsunuz.
  • kontrol ettim.. henüz bir yemek iadesi yapılmamış..
  • Bu fırsatlardan yararlanabilmek için "fırsatı kullan" linkine tıklamamıştım. Zorunlu muydu?
  • Tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan4406 -- 8 Ocak 2015; 15:07:00 >
  • daha yatrımadılar. arkadaş böyle bir iş olur mu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekemen

Bu fırsatlardan yararlanabilmek için "fırsatı kullan" linkine tıklamamıştım. Zorunlu muydu?

Arayip sordunuz mu hocam? Paranin ustune yatacaklarmis gibi geliyorda

• Beyler sizce paypal mı ininal kart mı almalıyım? bir de paypal amazon da geçerlimi?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.