Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
233.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba
    gıda turizm inş. cart curt yazan fişlerde sıkıntı olurmu 3x15 kapmanyası için
  • Paypal üzerinden komisyon ile yaptığım işlemlerde sıkıntı yaşıyorum.Gelen paralar gönderilen kişi tarafından iptal edildiğini söylüyor paypal yetkisiz işlem olarak gösteriyor param uçup gitti bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı ?
  • İki gündür para çekerken 1 liralık komisyonu almıyor... Tek seferde 300 lira veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

İki gündür para çekerken 1 liralık komisyonu almıyor... Tek seferde 300 lira veriyor...

Evet, ben de şaşırdım dün
  • Bugün alışverişde sıkıntı yaşadım. 2 farklı yerde denedim işlem başarısızda dedi. Kartta para var. Neden böyle olmuş olabilir bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

Bugün alışverişde sıkıntı yaşadım. 2 farklı yerde denedim işlem başarısızda dedi. Kartta para var. Neden böyle olmuş olabilir bilen var mı?

İninal'da da bugün bir sıkıntı var (PPN ile aynı sistemi kullandıklarındandır). MH "yarım saate çözülür inşallah" diyordu.
  • Ben 10 dakika önce denedim hala çözülmemişti hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 18 Aralık 2014; 16:25:52 >
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam. Boşa gitmeyelim bu trafikte o zaman.
  • Arkadaşlar bugün para yatırmak için
    TEB e gittim ama şifreyi girdikten sonra bankamatik kartı geri veriyor iki kere denedim aynı şey oluyor. teknik arızadan dolayı işleminiz iptal edildi diyor...

• aozgur47 kullanıcısına yanıt
    O ATM'de sıkıntı vardır hocam ben daha bugün kullandım sorunsuz.

• evet olabilir yarın şubeye gidip deniyeyim

• bişey daha soracaktım iki gün önce kartı aktif ettirdim şimdi kartın 3D si aktif olmuşmudur

• Hocam biraz önce yükleme yaptım sorun yok, sıkıntıyı gidermişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 18 Aralık 2014; 23:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cersav

quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

İki gündür para çekerken 1 liralık komisyonu almıyor... Tek seferde 300 lira veriyor...

Evet, ben de şaşırdım dün

sonradan toptan almasın hocam )))
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam.
  • merhaba arkadaşlar internetten paypal kart siparişi verdim ama 5 gün doldu hala geldi biraz geçmi geliyor ?
  • Arkadaşlar 2015yilina girince yillik 2000tl nakit çekme limiti dolan kartlarin yeniden 2000tl nakit çekme hakkini verecek sistem. 5binlik yukleme limiti de sifirlanip 5bin yukleme hakkidami yenilenecek bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim

• AC@DC kullanıcısına yanıt
    kartın ilk kullanıma açıldığı günden itibaren işler 1 yıllık süre,takvim yılı başlangıcı değildir diye düşünüyorum.
    bir yıllık tecrübem daha olmadı,sadece tahmin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_B@ron

merhaba arkadaşlar internetten paypal kart siparişi verdim ama 5 gün doldu hala geldi biraz geçmi geliyor ?

kardeşim ben 8-9gün bekledim gelmedi gittim teknosadan aldım sende öyle yap boşuna bekleme
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.