Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
234.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Yukarıdaki paypal hesabin asagida ki ise, online işlemler hesap hareketli ivir zivir
    ooo iyimiş 5bin güzel rakam zaten daha fazlası için paypal yerine daha ciddi bi karta yüklerdim heralde ben bu paypalı baya sevdim cevap için teşekkürler

şimdi dikkatimi çekti sony neden benden 0.38krş çekmiş öyle bi işlemim olmadı benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adm7 -- 2 Temmuz 2014; 14:29:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Teşekkürler lakin hala sorunum var. Bu sefer bakiyede 0 lira var gözüküyor, dolayısıyla para aktarılmıyor.

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu]

Paypal hesabındaki ayarlara falan girdim, orada "Önceden Onaylanmış Ödemelerim" kısmı boş gözüküyor. "Hesabınızı korumak için bu önceden onaylı ödeme devre dışı bırakıldı. Yeniden aktive etmek için PIN'inizi sıfırlayın." PIN dediği şey nedir ki?

paypal kartını paypal hesabına tanımlamışmıydın hocam

Alıntıları Göster
    ininal mı daha iyi paypal mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

ininal mı daha iyi paypal mı ?

Alıntıları Göster
    İninal bakiyeye bakabilmek için kayıt istiyor sitesinde , siz kayıt oldunuz mu ? Tc ve bilgilerimizi vermek güvenli midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adm7

ooo iyimiş 5bin güzel rakam zaten daha fazlası için paypal yerine daha ciddi bi karta yüklerdim heralde ben bu paypalı baya sevdim cevap için teşekkürler

şimdi dikkatimi çekti sony neden benden 0.38krş çekmiş öyle bi işlemim olmadı benim

Kartı denemek için provizyon çekmiş muhtemelen. İade olur 1-2 güne.

• Albus Dumbledore kullanıcısına yanıt
    App store benden 5 kere çekmiş 2.25 tl 5 gündür iade gelmedi ne zaman gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

App store benden 5 kere çekmiş 2.25 tl 5 gündür iade gelmedi ne zaman gelir?

Tutarları rastgele çekiyorlar ama size fazla çekmişler. Pazartesi gelir muhtemelen. Gelmezse Apple'a kayıt bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

İninal bakiyeye bakabilmek için kayıt istiyor sitesinde , siz kayıt oldunuz mu ? Tc ve bilgilerimizi vermek güvenli midir ?

ininalı bilmiyorum ben paypal için tc ve bilgilerimi verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

quote:

Orijinalden alıntı: adm7

Kartı denemek için provizyon çekmiş muhtemelen. İade olur 1-2 güne.

olabilir doğru söylüyorsun

• quote:

Bu soruya genelde şu şekilde cevap veriyorum: n11, hizlial, hepsiburada gibi sistelere kayıt olurken veya vergi numarası adı altında siperişlerimde isterken, hiç olmadı kapıma kadar gelip ev adresimi bilen at hırsızı tipli kargo görevlisine nasıl tc kimlik numarasını veriyorsam ininal'a kayıttada tc kimlik numaramı düşünmeden veriyorum. Kısacası tc kimlik numaranızla başınıza bir hal gelecekse zaten bundan kaçışınız yoktur. Akacak kan damarda durmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Bu soruya genelde şu şekilde cevap veriyorum: n11, hizlial, hepsiburada gibi sistelere kayıt olurken veya vergi numarası adı altında siperişlerimde isterken, hiç olmadı kapıma kadar gelip ev adresimi bilen at hırsızı tipli kargo görevlisine nasıl tc kimlik numarasını veriyorsam ininal'a kayıttada tc kimlik numaramı düşünmeden veriyorum. Kısacası tc kimlik numaranızla başınıza bir hal gelecekse zaten bundan kaçışınız yoktur. Akacak kan damarda durmaz.

Alıntıları Göster
    3D secure sorunu çözülmüş sanırım, az önce sahibinden'den alışveriş yapabildim 3D secure ile..

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

3D secure sorunu çözülmüş sanırım, az önce sahibinden'den alışveriş yapabildim 3D secure ile..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu kart ile paypal hesabında onaylı olma ihtimali varmı bilgisı olan varmı? Paypal hesabımı kredi kartım olmadığı için onaylayamıyoru sanırsam bankamatik ile de onaylanmıyormuş bu kart ile onaylayabilirmiyim? bilgisa olan var ise cevaplarsa çok sevinirim.
  • Acronym A kullanıcısına yanıt
    evet onaylanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

evet onaylanıyor

Teşekkür ederim sevindirici bi haber benim icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomec

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: nomec

Arkadaşlar izmir Balçova 5m migrostan bir adet paypal nakit kart aldım ve alış veriş yaptığım kasiyere ayrıca kart içine 50 TL para yüklettim.
    Eve gelip internettenwww.paypal.com.tr/nakit adresinden paypal kartımı kullanıma açtım ve aktif ettim ancak bakiyem migrosta 50 TL yükletmeme rağmen 0 TL olarak gözüküyor.
    Yani hiç para yok. Migros işlemde bir hata olmadığını söylüyor ancak paypal ile iletişime geçemem çünkü İngilizce bilmiyorum ve iletişim için Türkçe dil destekleri yok.
    Paramı geri alamayacağımıda anladım paranın paypal'a yatmayacağınıda anladım ama İngilizce bilmediğim için hesabımıda kapatamıyorum ne yapmam gerekiyor.

Merhaba

Yakın bir Teb atmsi varsa eğer orada bakiye kontrol edin aynı mı? Sıfır olarak mı görünüyor teb atmsindede.
    Ayrıca paypal Türkçe destek veriyor ve verdiği hizmet bir çok müşteri hizmetlerinden iyi.
    Şuan yapmanız gereken:

https://www.paypal.com/tr/ ye girin. Paypal Nakit Kartınızı tanıttığınız paypal hesabınızla giriş yapın.
    Sitenin altında yer alan "bize ulaşın"a tıklayın.
    Sağ tarafta "Bize e-posta gönderin" yazan yere tıklayıp sorunu burada dile getirdiğiniz gibi oradada belirtin. Bir kaç saat içerisinde ya mail adresi ile yada verdiğiniz iletişim bilgilerinden sizinle iletişime geçeceklerdir.
    Beklemek istemiyorsanız, "Bizi arayın " a tıklayın. Size tek kullanımlık bir kod verecekler. 444 77 01 arayıp müşteri temsilcisi karşınıza gelince bu kodu söyleyeceksiniz. Böylece daha rahat işlem yapabilecekler. Sorununuzu bu şekilde çözebilirsiniz.

Veya direk Paypal Nakit Kart müşteri hizmetlerinide arayabilirsiniz: 212 331 70 75

Evet müşteri hizmetleri numarasını yeni gördüm ve aradım çok yardımcı oldular teknik bir sorundu sayelerinde çözdüm. ilgi ve alaka gösteren herkese çok teşekkür ederim.
    sorunum tamamen çözüme ulaşmıştır.

Alıntıları Göster
    merhabalar, paypal nakit karta teb atmden 420 tl yükleyemezmiyim? en fazla 300 tl yükleniyormuş doğrumudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: surrogates7

merhabalar, paypal nakit karta teb atmden 420 tl yükleyemezmiyim? en fazla 300 tl yükleniyormuş doğrumudur?

Bildiğim kadarıyla 300 işlem başına limit. Yani bir seferde en fazla 300 TL yatırabilirsin sonra 120 TL daha yatırarak 2 sefer komisyon odeyerek yapabilirsin. Günlük limit 1.000 TL, yillik ise 5.000 TL diye biliyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: surrogates7

merhabalar, paypal nakit karta teb atmden 420 tl yükleyemezmiyim? en fazla 300 tl yükleniyormu? do?rumudur?

https://www.paypal.com.tr/nakit/ucret_ve_limitler/

Para Yükleme :

Yyllyk 5.000 TL

Y?lem Ba?yna 300 TL

300 tek seferlik yani 300 + 120 yüklenebilir.

• Arkadaslar, paypal kartimla tek seferde teb atmden 420tl yatirdim, bende anlyamadim direk aldi parayi, daha sonra internetten paypal hesabima girdim, bakiye 0 tl gozukuyor. Hesabin onayli olmadigi icin boyle oldugunu dusundum, paypal nkit kartimi yazdim onaylamz bolumune 3 tl cekti fakat 4 haneli koda ulasamadim, sorun ustune sorunlar var lutfen yardimci olurmusunuz, parami nasil gorebilirim hesavimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar, paypal kartimla tek seferde teb atmden 420tl yatirdim, bende anlyamadim direk aldi parayi, daha sonra internetten paypal hesabima girdim, bakiye 0 tl gozukuyor. Hesabin onayli olmadigi icin boyle oldugunu dusundum, paypal nkit kartimi yazdim onaylamz bolumune 3 tl cekti fakat 4 haneli koda ulasamadim, sorun ustune sorunlar var lutfen yardimci olurmusunuz, parami nasil gorebilirim hesavimda
     Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu]

Şimdi PayPal Nakit Kart sahibi olmanın tam zamanı! 10 Ağustos’a kadar PayPal Nakit Kart’a başvurun, 15 TL değerinde Groupon kuponu sizin olsun. Ayrıntılı bilgi için bi t.ly/1kHU2LZ

Groupon
    Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
    http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/gl-paypal-2/41763473

Öne Çıkanlar
    İnternette sokakta alışveriş tek kartta
    PayPal Nakit Kart ile dünyanın her yerinde alışveriş yapın
    Üstelik banka hesabına ihtiyacınız yok
    Kartınıza harcamak istediğiniz kadar para yükleyin, ihtiyacınıza göre harcayın
    İçiniz rahat, paranız güvende olsun

Koşullar
    10 Temmuz – 10 Ağustos 2014 tarihleri arasında PayPal Nakit Kart alan ve aktif hale getirip para yükleyen herkese Groupon’da tüm alışverişlerde geçerli 15 TL değerinde indirim kuponu verilecektir.
    Gönderilen kupon kodları 31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerlidir.
    Kampanya sadece “Hemen Al” butonuna başvurularak alınan ve 10 Ağustos tarihine kadar aktif hale getirilen kartlar için geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanmak için Groupon üyeleri, PayPal Nakit Kart’a başvururken, Groupon için kullandıkları e-posta adreslerini kullanmalıdır.
    Kupon kodunuzu yakaladıktan sonra buradan başvuru yapmanız gerekmektedir.
    Kupon kodları kullanıcıların PayPal Nakit Kart’larına bağlı e-posta hesaplarına 10 Ağustos tarihinden tarihinden itibaren gönderilmeye başlanacaktır.
    Kuponlar tek kullanımlıktır ve Groupon üzerinde yer alan PayPal ödeme seçeneği üzerinden kullanılarak yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    Kupon bölünerek kullanılamaz.
    PayPal Nakit Kart ücreti 5 TL’dir, ilk yüklemenizde kart ücreti bakiyenizden otomatik düşülecektir.
    PayPal Müşteri Hizmetleri: 0212 331 70 75

• surrogates7 S kullanıcısına yanıt
    Dostum sen paypal hesabında değil payal karta yükledin parayıhttps://www.paypal.com.tr/nakit/ bu adrese girersen hesabındaki parayı görebilirsin paypal kartını paypal heasbına ekle ondan sonra diledğin gibi alışverişyaparsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-334F3CF19

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

5tl tek sefer. Her ay 1tl.

Sadece ptt ücret almıyor.

PTT para yüklemeye mi para alıyor yoksa çekmeye mi?

Alıntıları Göster
    Beyler gittigidiyordan alışveriş yapıalbiliyormu paypal nakit kartla alışveriş yapabiliyor muyuz.Gittigidiyor tamda aradığım eşyayı buldum.Almak istiyorum nasıl olcak bu iş.Alış veriş oluyormu gittidiyordan ?
    acill cevap

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.