Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
233.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok boyle bisey uyduruyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

bugun son yüklememi yaparak vedalaştık, Paypal'a teşekkür ederim, hatıra olarak plastik kartını saklayacağım, plastik deyip geçmemek lazım emeği çok oldu belkide kimsenin yapmayacağı, yapamayacağı desteği verdi, Paypal'ı hiçbir zaman unutmayacağım, hoşçakal Paypal umarım bir gün dönersin diye bekleyeceğim.

Ben geçen hafta keşfettim meğersem sonu gelmiş bişeyi merak ettim kaç yıl sizler bu paypaldan ekmek yediniz ah kahbe felek ben nasıl bilmedim bunu dedim ne kadar puan kazandınız allah bilir sizler 😹

• travegostar kullanıcısına yanıt
    hocam ben 2014 Eylül ayından beri kullanıyordum bildiğim kadarıyla iki yıldır hizmeti vardı.
  • paypala alternatif bildiğiniz bir ürün yada yöntem var mı? (zarar etmeden yada ufak miktarda zarar ederek kampanyalara katılmak için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octopusokan -- 1 Mayıs 2016; 14:05:56 >
  • octopusokan O kullanıcısına yanıt
    Tek çare ininal kart sanırıım..
  • Bu gün yükleme yapan var mı ?

• Yükleme yapilabiliyomu bugün?

• bizim burdaki yapti, biraz daha uzak olan yapmadi
  • Arkadaşlar innial kartı paypala bağladım,3 tl kesti bunu 24 saat içinde geri yatıracağız yazdı, sorun bu değil. Ben inniali paypala bağladım ancak paypala para aktarımı yapamadım, nasıl yapacağım? gearbestten ürün alacağım. Para innialde dursa ben gearbestten ürünü almaya çalışsam otomatikman dolara mı çevrilecek. Bana şu yurt dışından ürün almayı anlatabilir mi birisi zahmet olmazsa.
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    sorma kardeş zengin olduk zengin

• Banka kampanyalarına katılabilmek için yok mudur yahu alternatif bir kart. Bugün itibariyle son yüklememizi yapıp vedalaştık paypal kartlarımızla :/
  • delpiero68 kullanıcısına yanıt
    ininal var
  • İninal'in komisyonu ne kadar? Bilgisi olan var mı acaba?

• Ininali alip paypal hesabina baglasak yine yurtdisi alisverislerde ininal e gore komisyon kesilecek degil mi? Yani o kur cevirim farkini ininal kesecek

• wolkien kullanıcısına yanıt
    nakit çekmesi yok ve ücretli sanırım.
  • kart ücretleri kartlara ne zaman yatırılacak arkadaşlar?
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt
    hocam 1 Haziran'da yatıracaklar.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler o zaman bir az cuzdanın arka sıralarında beklesin kartlar :)
  • beyler ben ebaydan alışveriş yapıyordum orda paypal ile ödeme çok kolay şimdi paypal nakit kapanınca müşteri hizmetleri bana kartı kırıp atabilirsin ama paypal devam edicek dedi ben ininal alıp onu paypal sitesine tanımlayıp öylemi devam edicem bilgi verirseniz sevinirim
  • ogzhan2 O kullanıcısına yanıt
    evet paypal hesabına ininal ve diğer kredi kartlarını bağlayabilirsiniz, bazı banka kartları da bağlanabiliyor galiba. zaten paypal nakit kartın tam olarak paypal hesabı ile doğrudan bir bağlantısı yoktu, o yüzden ikisini ayrı düşünmeniz daha uygun olur
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.