Şimdi Ara

Paypal kart ekleme ücretini 2 defa aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün akşam kendime paypal hesabı açtım. enpara cardımı ekledim 1 usd kestiler sonra yanlışıkla altta yazan kaldır tuşuna bastım ve bana hiç bir onay sormadan kartı kaldırdı. tekrar eklediğimde 1 usd tekrar kesti. e-posta desteğiyle dönüş yaptım ama cevap veren yok. böyle bir hakları var mı ?

• Parayı geri atmaları lâzımdı. Formaliteden alınmıyor mu o para?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

dün akşam kendime paypal hesabı açtım. enpara cardımı ekledim 1 usd kestiler sonra yanlışıkla altta yazan kaldır tuşuna bastım ve bana hiç bir onay sormadan kartı kaldırdı. tekrar eklediğimde 1 usd tekrar kesti. e-posta desteğiyle dönüş yaptım ama cevap veren yok. böyle bir hakları var mı ?

Aynısı şuan başıma geldi ilk ücreti geri iade ettiler fakat 2.ücreti hala etmediler sorunu nasıl çözdünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rangle

quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

dün akşam kendime paypal hesabı açtım. enpara cardımı ekledim 1 usd kestiler sonra yanlışıkla altta yazan kaldır tuşuna bastım ve bana hiç bir onay sormadan kartı kaldırdı. tekrar eklediğimde 1 usd tekrar kesti. e-posta desteğiyle dönüş yaptım ama cevap veren yok. böyle bir hakları var mı ?

Aynısı şuan başıma geldi ilk ücreti geri iade ettiler fakat 2.ücreti hala etmediler sorunu nasıl çözdünüz ?

hocam aradan biraz zaman geçmiş.yanlıs hatırlamıyorsam geri yüklenmisti hesabıma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5 dakika önce ben hâllettim, ücret kestikten sonra niye kartı kaldır'a tıkladınız ki onu anlamadım yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.