Bildirim
Paypal kart ekleme ücretini 2 defa aldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Parayı geri atmaları lâzımdı. Formaliteden alınmıyor mu o para?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kotyora
dün akşam kendime paypal hesabı açtım. enpara cardımı ekledim 1 usd kestiler sonra yanlışıkla altta yazan kaldır tuşuna bastım ve bana hiç bir onay sormadan kartı kaldırdı. tekrar eklediğimde 1 usd tekrar kesti. e-posta desteğiyle dönüş yaptım ama cevap veren yok. böyle bir hakları var mı ?
Aynısı şuan başıma geldi ilk ücreti geri iade ettiler fakat 2.ücreti hala etmediler sorunu nasıl çözdünüz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rangle
quote:
Orijinalden alıntı: Kotyora
dün akşam kendime paypal hesabı açtım. enpara cardımı ekledim 1 usd kestiler sonra yanlışıkla altta yazan kaldır tuşuna bastım ve bana hiç bir onay sormadan kartı kaldırdı. tekrar eklediğimde 1 usd tekrar kesti. e-posta desteğiyle dönüş yaptım ama cevap veren yok. böyle bir hakları var mı ?
Aynısı şuan başıma geldi ilk ücreti geri iade ettiler fakat 2.ücreti hala etmediler sorunu nasıl çözdünüz ?
hocam aradan biraz zaman geçmiş.yanlıs hatırlamıyorsam geri yüklenmisti hesabıma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 5 dakika önce ben hâllettim, ücret kestikten sonra niye kartı kaldır'a tıkladınız ki onu anlamadım yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X