Şimdi Ara

paypal itirazı ve kestiği ücret nedir.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir web sitem vardı bunda paypalı etkinleştirdim ama yaklaşık 66 tl. paypal tarafından çekilmiş..bu ücret neden kesilirki anlamadım..bir diğer sorunumda paypal itirazı hakkında..

Ne yazıkki ben bir ödemeyi paypal ile yaptım ve ürünü alamadığım ve gümrüğün ürünü iade ettiğini belirtip satıcıdan ücreti iade etmesini istedim ancak satıcı yavaş yavaş çamura yatmaya başladı..bende papypal itirazımı yapıp ürünü alamadığımı söyledim ve hak talebinde bulundum ancak satıcı ikide bir bana takaip numarasını gösteriyor bende ona tarafıma iletilen ürünün iade edildiğine dair belgeyi iletiyorum ama o yine tekrar takip numarası gönderiyor zira Zeytinburnu/ukim bana gönderdiği belgeyi sistemde güncellemiyor..ve paketi halen zimmete alındı şeklinde gösteriyor..ve bu durumdada ben paypala itiraz hakkımıda kaybetmek üzereyim zira hiç bir şeyi ispat edemiyorum ve tamamen satıcının insiyatifine kaldım lütfen bu konuda bana yol gösterin teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 13 Haziran 2015; 21:19:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.