Şimdi Ara

Paypal ile Domain Alabileceğim Yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu .info 1ytl , .org 5 ytl kampanyalarından yararlanabileceğim paypal ödemesi kabul eden yerlere yönlendirebilirmisiniz beni acaba?

Kampanyalar 31ocakta bitiyor yarın son gün lütfen acil yardım ediverin :)

Teşekkürler.

• godaddy.com dan domain alabilirsin paypal kabul ediyor ve domain konusunda lider bir firma
  • peki kampanya onlardada varmı acaba?
  • bazı promosyon kodlarıyla com net org ları ucuza kapatabilirsin ama şu an public olarak info domainler 2 dolar
  • bence de godaddy.com dan alabilirsin. Domain konusunda sundukları olanaklar ve fiyatları iyi.
  • yok isimtescilde olsun istdizayn.com da olsun orglar 5 ytl idi infolar 1,5 ytl idi istdizayndan alıcam ama desteği online olmadı bir türlü alamadım domaini isimtescilde paypal kabul etmez zaten artık yarın bi şekilde bulucam yani :D
  • Godaddy'den almanı önermem. Paypal ile alırken preapproved payment (baştan onaylanmış ödeme) onaylaman lazım. Yani bu şu demek: godaddy kafasına estiği zaman senin paypal hesabından para çekebilir. Tek ödeme yapacak şekilde godaddy'den paypal kullanamazsın. Kullandım diyenler paypal hesaplarına girip baksınlar. "paypal.com> my account > profile > Preapproved Payments" şeklinde bakıyorsunuz. Orada godaddy'nin adını görebilirsiniz paypal ile ödeme yaptıysanız.

Godaddy'den kesinlikle tek ödemede paypal ile ödeme yapıp alamazsın.

Ayrıca yanılmıyorsam godaddy'de paypal ile ödesen bile kredi kartı bilgilerini girmen lazım. Onu yedek ödeme seçeneği olarak istiyor.

Bu neden önemli? Çünkü bir sorun olduğunda godaddy sorun başına 30 dolar para kesiyor. Şöyle bir olay yaşandı: Kaliteli ve tek kelimelik bir domainle ilgili alakasız vatandaşın biri bakıyor domain güzel, "ben bunu satın alayım, bakalım domainin sahibi satacak mı" diye domain sahibine telefon açıyor. Biliyorsunuz whois bilgileri halka açık bilgilerdir. Oraya adını, adresini ve telefonunu yazıyorsun. İşte whois bilgisindeki telefonu arıyor. Buradan domain sahibine ulaşamıyor sonra gidip godaddy'ye şikayet ediyor.

Şikayet üzerine godaddy kendisi telefon açıyor ama o da ulaşamıyor. Bunun üzerine herkese açık bir yer olduğu halde neden gerçek telefon numaranı vermedin diye 30 dolar işlem masrafı kesiyor.

Ayrıca daha 4 gün önce godaddy bir domain sahibinin elinden domaini aldı. Godaddy güvenilmez ve adi bir firmadır. Haberi burada:

http://news.com.com/GoDaddypullssecuritysiteafterMySpacecomplaints/2100-1025_3-6153607.html

Namecheap.com öneriyorum. Üstelik ücretsiz whois koruması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil -- 30 Ocak 2007; 22:21:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son iki aydır mydomain.com ve name.com u kullanıyorum ikisinde de paypal mevcut
  • @phill

kredi kartı konusu sanırım isteğe bağlı, 30 dolar masrafa gelince burada kullanıcı hatası mevcut, domain koruması olmadığından halka açık bilgileri yanlış verdiğinden kullanıcı hatası söz konusu oluyor
  • kardeş seni kötülemek için söylemiyorum yanlış anlama söylediklerin doğru aslında, ama mail ile cevap alamazlarsa telefon ile ulaştıklarında mutlaka cevap alırlar (şahsım adına söylüyorum) ama ispat edemedikleri birşey söz konusu olduğunda, godaddy bana ulaşmak zorunda öncelikle

burada bilgilerimi doğru olarak verdiğim için godaddynin maili ya da telefonu spam olarak gelmez, yani bilgilerin doğru ise hiçbir şekilde domainin izinsiz olarak kapatılamaz.

diyelim bilgilerini saklamak istiyorsun o zaman yanılmıyorsam private gibi bir özellikle (+extra harcama) bu seçenek sağlanıyor.

Not : Godaddy den hiçbir çıkarım yoktur, sadece bildiklerimi söyledim (yanılıyor da olabilirim)

Not2: Domaini 20 dolara satmam hocam o domain bana en az 10 yıl lazım olacak (umarım backorder yapmazsınız

• www.calisanhost.net paypal ile host bile alabilirsin :D domainde al hostda al
  • arkadaşlar ben size anlatamadımmm

info 1,5 ytl .org 5 ytl kampanyasından yararlanmak istiyorum

31 ocak yani bugün son günnn
  • http://www.istdizayn.com/

destek arkadaş ile görüştüm sonunda ve kampanya dahilinde 3 adet domain aldım paypal ile :)

.org 5ytl
    .info 1,5 ytl (2 adet ) :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

http://www.istdizayn.com/

destek arkadaş ile görüştüm sonunda ve kampanya dahilinde 3 adet domain aldım paypal ile :)

.org 5ytl
    .info 1,5 ytl (2 adet ) :D

istdizayn özellikle domain konusunda çok güzeldir 16000 in üstünde domain referansları var gerçekten iddaalı bir firma herkese öneririm

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.