Şimdi Ara

paypal ile alışveriş yapanlar bilgisi olanlar yardım etsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim paypal bakıyemde 200 lira param vardı. bu parayı mankamatik hesabıma transfer ettim. biliyorsunuz ki transfer işlemi yani paranın banka hesabına gelmesi 1 haftayı buluyor, ama ben parayı transefer etme olayından 2 gün sonra paypal hesabıma sınırlı erişim geldi. yani hesabıma para aktaramam dan 2 gün sonra bu sınırlı erişim muhabbeti çıktı karsıma, ama 2 gün oncesinde ben paramı transfer ettim, bu para bana 1 hafta sonra hesabıma gelirmi? bilgisi olan varmı? (hesab sınırlı ikene de alışveris olmuyor ve hesaba para aktarılmıyormus, ama dedigim gibi, bu sınır gelmeden 2 gün evveli pararı aktardım

paypal ile alışveriş yapanlar bilgisi olanlar yardım etsin lütfen

• Ben çektikten 3 gün sonra para banka hesabıma yatıyor iş bankasıda öyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 27 Aralık 2011; 13:45:16 >

• tamam normalde para geliyor, onda sıkıntı yok, ama sıkıntı parayı hesabıma yatırdıktan 2 gun sonra hesabıma sınırlı erisim uyarısı geldi ama 2 gün sonra. halen para gelmedi bu 3. günü, bu sınırlı olayı geldigi için para gelmemezlik yapabilirmi sorun bu

• girilen kredi kartı çalıntı yada iptalmiş, ama ben hiç kredi kartı eklemedim :) sadece bankamatik kartım ekli...

Hesap erişimim neden sınırlandı?

Hesap erişiminiz aşağıdaki neden(ler)den dolayı sınırlanmıştır:

•25.12.2011: Kartınızı çıkaran kuruluş, PayPal hesabınıza bağlı olan kredi kartı ile ilgili bir sorun olduğunu bildirdi. Kayıp veya çalıntı bildirimi yapılmış olabilir.

Daha fazla bilgi almak için lütfen kredi kartı şirketinizle irtibata geçin.

(Bu nedenle ilgili vaka numaranız PP-001-603-359-014.)

•24.12.2011: PayPal hesabınıza bağlı olan kredi kartında olağan dışı etkinlik tespit ettik.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.