Şimdi Ara

Paypal Hesabında 5$ ı Olan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, benim acilen steam hesabıma 5$ yüklemem gerekiyor. Paypal hesabım yok. Banka hesabım var fakat ondada para yok. Paypalından 5$ verebilecek var mı ? Ben steam acc veririm siz eklersiniz. Zaten yeni açtıgım bir steam accountu. Gerekiyorsa yarın garanti bankasından havale yapabilirim. Lütfen ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden yardımcı olacaklar özel mesaj yoluyla ulaşırsa çok memnun olurum. İyi günler.

• paypal hesabından yurt dışı ödeme yapamazsın kredi kartı ve sanal kart gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoQi -- 30 Nisan 2012; 15:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

paypal hesabından yurt dışı ödeme yapamazsın kredi kartı ve sanal kart gerek

Aynen, Türkiye ve Hindistan'da vardı bir tek bu galiba ayrıca.
  • neden 5$ yüklemen gerekiyor, oyun alacaksan linkini gönder sana gift olarak göndereyim oyunu.
  • quote:

Ne zaman geldi bu yenilik ? Çünkü ben daha öncede yapmıştım

@Code: Teşekkür ederim fakat oyun değil team fortess 2 de premium olucaktım. Premium üye olmak içinde oyunun mağazasından herhangi bir item almak zorundayım. Steam'e de en az 5$ yükleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 30 Nisan 2012; 15:49:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

quote:

yaklaşık 1 senedir böyle diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

quote:

yaklaşık 1 senedir böyle diye biliyorum

Anladım bende 1 sene önce felan yapmıştım. Ama böyle bi saçmalık olamaz ki. O kadar insan paypaldan alışveriş yapıyordu yurtdışından illa kredi kartımı almak zorundayız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar, benim acilen steam hesabıma 5$ yüklemem gerekiyor. Paypal hesabım yok. Banka hesabım var fakat ondada para yok. Paypalından 5$ verebilecek var mı ? Ben steam acc veririm siz eklersiniz. Zaten yeni açtıgım bir steam accountu. Gerekiyorsa yarın garanti bankasından havale yapabilirim. Lütfen ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden yardımcı olacaklar özel mesaj yoluyla ulaşırsa çok memnun olurum. İyi günler.

acilen steam hesabı demezmi ne oldu kardeş sanki babanı hastanede rehin tutuyorlar gibi paşa bey oyun oynayacakmışta 5 dolar lazımmış beyefendiye sana burdan kolay kolay kimse o parayı vermez helede böyle saçma bişey için

• burdan sana ekmek cikmaz.
  • Turkcell cep-t paracardile steam para aktarabilirsin
  • 15 Lira olarak yollarsan hallederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

15 Lira olarak yollarsan hallederiz

Paypal Hesabında 5$ ı Olan Var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.