Şimdi Ara

paypal hesabıma para yatırma yardım!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gece paypala üye oldum e postamı onayladım sadece kredi kartımı onaylamam kaldı oda kart ekstresine gelen kodu bekliyorum ilk sorum bu kodun gelmesi daha ne kadar sürer ve ikinci olarak kart onaylandıktan sonra hesabıma kredi kartıyla nasıl para yatırırım veya bunların dışında ipod touch dan cydia dan ibluever almak için paypaldan direk nasıl kartla ödeme yaparım

• cydia da uygulamalar zaten ücretsiz değil mi ?

hocam ekstreyi beklemen gerekmiyor, dönem içi hareketlere de yansıması lazım 2-3 güne kartının; atmlerden bak bence.ben öyle yapmıştım.

hesaba para yatırmana gerek yok, kredi kartı bağlıyorsun paypala ; kredi kartından para cekecek

ipodtouch hakkında da şöyle birşey var; cydia yüklenmişse kırılmış olması gerek ipodtouch ın. neye para ödeyeceğini anlamadım. ya da 1 yıldır kullanmıyorum unuttum.
  • İnternet şubesinden bekleyen provisyonlara bakın sonra onaylanir.Kart ilişkili olduğu icin direk alışverişlerin karttan çekilecek.iBluever ben de almıştım 5$ ödemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 24 Eylül 2011; 9:29:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.