Şimdi Ara

Paypal hesabı açmak 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
3
Favori
18.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette arattım, kısa ve kolay bir yolunu bulamadım.

Yurtdışına havale yaptığınızda dünya kadar banka masrafı kesiliyor.

Alışveriş yapacağım sitede kredi kartı seçeneği yok. Sadece Paypal ve banka havalesi var.

Birisi Allah rızası için yardım edebilir mi?

Paypal İngiltere'den hesap açıyorum, olmuyor. Telefon numarası girmek gerekiyor +44 ile başlaması gerekiyor numaranın. Keza posta kodu ve şehir girmek gerekiyor. Birleşik Krallık adresi istiyor.

Teşekkürler şimdiden.

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

https://paraiade.wordpress.com/2016/06/30/abd-uzerinden-paypal-hesabi-acmak/

Üstad teşekkür ederim.

Paylaştığın yazının yorum kısmında şöyle yazıyor:

"Yurtiçi kartları tanımlamak mümkün olmuyor, ancak elde ettiğiniz Paypal kredilerini kullanarak alışveriş yapabileceğiniz bir yöntem bu."

Kredi kartı tanımlamadan nasıl olacak?
  • Hocam kusura bakmayın, ben yazıyı okumadım. Konunuzu ve kimsenin henüz cevap vermediğini gördüm, forumda böyle bir konu vardı hatırladığım https://forum.donanimhaber.com/abd-den-paypal-nasil-acarim-herkese-5-dolar-gearbest-7-5-banggood-7-iade--113964919 linkide ordan paylaştım, belki ordaki arkadaşlar yardımcı olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Hocam kusura bakmayın, ben yazıyı okumadım. Konunuzu ve kimsenin henüz cevap vermediğini gördüm, forumda böyle bir konu vardı hatırladığım
    donanımhaber forum
    ABD'den Paypal nasıl açarım? | Herkese 5 Dolar! + (Gearbest %7.5, Banggood %7 iade) » Sayfa 1 - 117
    https://forum.donanimhaber.com/abd-den-paypal-nasil-acarim-herkese-5-dolar-gearbest-7-5-banggood-7-iade--113964919
    linkide ordan paylaştım, belki ordaki arkadaşlar yardımcı olabilirler.

Estafurullah hocam. İyi niyetiniz için teşekkür ederim.

• kırmızı çekiç kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim umarım bir çözüm yolu bulursunuz.
  • Merhaba,

Dolar alış kuru üzerinden Garanti Bankası'na havale ile ödemeyi alarak Paypal ödemesini sizin adınıza yapabilirim.

TeamViewer ile benim bilgisayara bağlanarak veya bana kullanıcı adı-şifre vererek ödemeyi tamamlayabilirsiniz.
  • flashblue kullanıcısına yanıt
    Siz ödeme yaptığınız hesabı nasıl açtınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuveyt PayPal hesabından açtım. Ödeme alabildiğim için web sitem üzerinden PayPal bakiyem var. Siz hesap açsanız dahi bakiye yükleyemeyeceğiniz için işinize yaramaz.
  • Ben de Bulgaristan'da bir adres göstererek açtım. Adres telefon bilgisini mümkünse bildiğiniz bir adres olmasını tercih edin. Yurtdışı firma ile iş yapıyorsanız oranın adresini telefonunu verebilirsiniz. Veya yurtdışında bir tanıdık akraba vs bulun. Hiç yoksa bir otel bulun onun bilgilerini girin. Tanımlayacağınız kredi kartı mutlaka sıfır limitli bir sanal kredi kartı olsun. Daha önce paypale tanımlanmamış olsun.
    Bunlardan önce eğer paypal ile alışveriş yapmak istiyorsanız mümkün mertebe bilinmeyen web sitelerinden hiç bir şey almayın dolandırıcı olabilirler. Satın almak istediğiniz ürünü Aliexpress'te Amazon'da aratın.
  • US üzerinden hesap açıp daha önce tanımlanmamış bir kartı tanımlayabilirsiniz. Satıcıya paypal adresi değilde kendi adresinize göndermesini isteyin. Ben bu şekilde başardım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada anlattım:

https://forum.donanimhaber.com/paypal-ile-ebay-den-alisveris-deneyimi--121594059#121594059

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal kredi kullanmak şart değil mi? Bu da her bankada yok :( benim kredi kartımda böyle bir imkan yok :(
  • Merhaba,

Biz tüm problemlerimiziwww.drnstore.com sitesinden çözdük. Araştırmalarımıza göre en avantajlı ve rahat olanı da o. Üstelik SSL'li

PAYPAL HİZMETLERİ

ÜCRETLENDİRME
    (ürün bedeli + shipping üzerinden)
    Paypal ile yurt dışından ürün almak istiyorum. Havale yapacağım.%8
    E-bay de açık artırmaya da katılmak istiyorum. + % 2 *Hesap bakiyeniz yeterli olmalıdır.
    Paypal ile ürün de satmak istiyorum.%8
    Ürünümü alamadım, paypal para iadesi istiyorum.+ %2
    Paypal ile ticari olmayan para göndermek istiyorum.*1000 usd'ye kadar.%8
    Paypal ile ticari olmayan para almak istiyorum. *1000 usd'ye kadar.%8
    Paypal ile aldığım ürünü kredi kartı ile ödemek istiyorum.+ %3
    Paypal ile aldığım ürünü kredi kartı taksiti ile ödemek istiyorum+ + banka taksit oranı
    Dükkan açmak ve ürünlerimi facebook üzerinden de paypal ile de satmak istiyorum%8 Ürün bedeli üzerinden. Kira ÜCRETSİZ.
    Hesabımdan para çekmek istiyorumAyda 2 kere ÜCRETSİZ Limit Aşımı için : + %2
    Paypal ile aldığım ürünün takibini de sizin yapmanızı istiyorum +%2

Gelelim sorularına....

Amerikada hesap açmak için sosyal sigorta numaran olmalı ve telefon ve adres. Ancak açamayı başarırsan da karşılıklı transfer ücretleri 1000 dolara 80-90 dolar. Ayrıca hesapların eğer 5.000 dolar paran yoksa aylık 25 usd hesap işletim ücreti var. Amerikada paypal açmak için ise kesinlike msg alabilen bir telefon numarası ve sosyal sigorta numarası olmalı.

Peki bu şirketler bu işi nasıl yapıyor ?
    basit : amerikada banka hesapları ve paypal hesapları var. Sizden alıp hesaplarından satıyorlar veya tersi.
    Ödemeler nasıl ? : bazıları işlem ücreti + komisyon alıyor , bazıları ise sadece komisyon. Aidat alanlarda var.

biz avantajları çok olduğundan drnstore.com ile çalışıyoruz. Ücretleride gayet makul. 30 dolara sadece 2.4 dolar ödedik. Toplam 1.200 usd lik satışımızı ve paramızı sorunsuz şekilde aldık, gayette memnunuz. Aynı gün içerinde geri dönüyorlar, ödeme yapıyorlar.

İnşallah işinize yarar...

• Yabancı sitelerden model satışı yapmayı düşünüyorum fakat sadece paypal dan ödeme yapıyorlar.bi çözüm bulan var mı arkadaşlar.bulan varsa pm yada alıntı yaparsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikadan paypal hesabı açın paranızı biriktirin bozulacağı zaman bu paypal bozan kişilere %5-6 komisyonlu bozdurun. ben öyle çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermvrs

amerikadan paypal hesabı açın paranızı biriktirin bozulacağı zaman bu paypal bozan kişilere %5-6 komisyonlu bozdurun. ben öyle çalışıyorum.

kart tanittinizmi?
  • Merhabalar arkadaşlar yurtdışı paypal hesabım var alışveriş yapmak isteyenlere bu konuda yardımcı olabilirim.

e.byt@hotmail.com 'a mesaj atın dönüş sağlarım.
  • Entropay deneyen oldu mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.