Yakın bi zamanda paypal hesabım ele geçirildi ve hesaba kayıtlı olan karttan başka bir hesaba para aktarıldı, ben parayı iade aldım banka hesabıma fakat sonra paypal bakiyem iade edilen miktar kadar eksiye düştü, şimdi neyapabilirim paypal ilgilenmiyor bu sorunla ben bakiyemi düzeltmeyi düşünmüyorum siz ne yapmamı önerirsiniz ?
Paypa nasıl ilgilenmiyo bu tarz bi olay benimde başıma geldi Tükiyedekiler yok olmaz biz yapamayız vs. biraz uğraştıktan sonra paypal merkez dublinden bi adam ardı halletti.
Hocam bildiğiniz ilgilenmiyolar tüm detayları anlatıyorum ilgilenmiyorlar işte, aldığım cevap bu; Eksi bakiyeniz konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.
Sayın ******, hesabınızı detaylı olarak inceledim,durumunuzu anlıyorum size karşı terz ibraz açıldığında PayPal size terz ibraz açıldığına dair mail ile bilgilendirir. Sizi bu ters ibraza karşı savunmak için 10 gün içinde detaylı bilgi sunmanızı sağlar. Ancak sizden istenilen bilgileri sağlamadığınız için bu durum alıcı lehine sonuçlanmıştır. Bir sonraki işlemlerinizde ters ibraza karşı önlem almak için size şu bilgileri tavsiye ederim.
böyle saçma bişey yazmışlarda burda alıcı benim zaten ama bişey aldığım yok sorun burda adamlar hala sanki birşey satın almışım gibi davranıyolar, kartlarımı vs kaldırmak istiyorum kaldıramıyorum hesabımdan izin vermiyolar buna ne bu şimdi dava mı açmak gerek