Şimdi Ara

PAYPAL DAN ÜYELİK ALAN VARMI ACABA..:(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜYELİK ALACAĞIM PAYPALA ÜYE OLDUM MY ACCOUNT AÇILDI ORADAN KARTI ADD ETMEK İÇİN KART BİLGİLERİNİ VERİORUM.

Some required information is missing or incomplete. Please correct your entries and try again.

* You have entered an invalid or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again

DİYOR.. KART BİLGİLERİDE DOĞRU 2 KERE BANKAYA TEYİT ETTİRDİM..

DAHA ÖNCE ALAN BUNU YAŞAYAN VARMI ACABA

TEŞEKKÜRLER.

SANAL KART AÇTIRDIM ONDAN MI KABUL ETMİYORLAR ACABA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 28 Kasım 2005, 20:08:48 >

• gitti char abi
  • Buyuk ihtimalle sanal kartdandır.Cunku paypalda bildigim kadarıyla bir takım sorunlar yasanıyor sanal kart olunca ,2. uyarının nedeni bundan dolayı olabilir
  • Büyük ihtimal bankadandır ve inş.. charın block yemez..Çünkü karşıdan ko systemden onay almaz ise accountun bocklanıyor..
  • kredi kartından acount block yiyebiliyor olayı kovala valla yalan olmasın char
  • Sanal karta bende de açmadı sanal karta açmaz, asıl karta açtıracaksın abicim
  • bende paypal den ödüyorum hemde sanal kart ondan deildir.ancak geçen bir arkadaşa benim paypalden üyelik alacaktım onda da hata verdi ama değişik yanlış karakter kullandın diyor sadece batı avrupa ve çince karakter geçerlidir diye hata veriodu ama başkası için yada kendime aldıımda hemen paypali çıkartıodu.sonuçta arkadaşa alamıoz paypalden ve bunun gibi bir çok hata var paypal de sitede de bunu belirtiyolar.yanlış kart muhabbetine gelince üzülme çünkü şu anda kredi kartımla almaya çalıştığımda direk yanlış bilgi hatası veriyor. üst üste 30 kere denedim aynı hata.ve acc a bişi olmadı.bu sorunları hala düzeltemediler. yanlız bişi sorayım paypal deki hessabını tekrar emailden onaylattın dimi yani paypal de verified user oldun mu? biliosun paypal kartından ayrı ayrı 1 ve 1.95 dolar çeker ve bankana bi numara yollar
    tabii internet bankacılıın varsa bu noyu alıp gene paypalin gönderdiği emailden girip paypalde bu no yu yazarsın böylece seni verified user yapar ve kefil olur .. bundan sonra sorunsuzca kullanabilirsin anca paypal i

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baba boşver kart ekleme sadece aktif et
    daha sonra üyelik alcağın zaman kartı giriyorsun
    o bi dahişki sefere san kart bile sormuyor
    bendede oldu ilk yaptığımda
    sonra üçkere girdim sanal kartı yeniden oluşturdum
    kartı ekleme direkt üğyelik al
    o zaman kartı sorar
    ok
  • paypala üye oldum . kendime üyelik aldım arkadaşıma da alayım dedim 3 kere denedim kabul edildi fakat üyelik gelmedi. yine yılmadım bi de cash deneyeyim dedim. açıkcası bu ayki kredi kartı extresini merak ediyorum. mail attım cevap gelmedi. protesto ediyorum ama hala sonuç alamadım . 3 günde cevap gelir dediler 27 gün oldu halen bir cevap yok. oyuna bu kadar alışmasam ve sevmesem bırakacam ama o da olmuyor
  • Dostum bende buna benzer bi hata almıştım fakat tam aynı hata mıydı hatırlamıyorum. Neyse ben sana benim hatanın nedenini söyleyim. Kart tipi seçiminde Visa - master falan seçerken yanlış bir kart tipi seçersen hata veriyor. Kart tipini bi kontrol et.
  • evet ya çok önemli bir konu
  • Bende sanal kart yazdıgımda üyelikte kart bilgileri asıl olmalıdır gibi bir uyarı vermişti ama ondan demiştim yine de dikakte alabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Bende sanal kart yazdıgımda üyelikte kart bilgileri asıl olmalıdır gibi bir uyarı vermişti ama ondan demiştim yine de dikakte alabilirsiniz

EVET DEDİĞİN GİBİ DİKKATE ALIYORUM SENİ SEN BENİ DİNLEMİOSUN :)) İNATÇI MAGE.. ASIL KARTA ALDIM NİHAYE EBAY DAN :))
  • türkiye'den normal banka kartı ile kayıt olunamıyor mu paypal'e? kredi kartı eklemek istemiyorum pek, eft ile ödeme yapmayı tercih ederim.

bir dehttp://www.paypalturkiye.com/ sitesini bilen var mı, ne kadar güvenilirdir, güvenilir değilse daha bilinen ve güvenilr bir alternatifi var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lykos

türkiye'den normal banka kartı ile kayıt olunamıyor mu paypal'e? kredi kartı eklemek istemiyorum pek, eft ile ödeme yapmayı tercih ederim.

bir dehttp://www.paypalturkiye.com/ sitesini bilen var mı, ne kadar güvenilirdir, güvenilir değilse daha bilinen ve güvenilr bir alternatifi var mıdır?

ARKADAŞ NORMAL KART HESABINDA SANAL KART OLUŞTURABİLİRSİN HERHALDE
    SANAL KARTA NE KADAR YÜKLERSEN OKADAR İŞLEM YAPARSIN
    KREDİ KARTI GİBİ DEĞİL
    AYRICA PAYPAL DE SANA Bİ LİMİT VERİYO
    ONU KULLANABİLİRSİN
    AMA BENCE SANAL KART OLUŞTUR
    KREDİ KARTI DEĞİL AMA NORMAL
    ONDAN SONRA NE KADAR ÖDEMEN GEREKİYORSA O KADAR PARA GİR KARTA
    GERİSİNİ MERAK ETME
    BENDE GARANTİNİN VAR
    VE HER ŞEY ÇOK KOLAY OLUYOR

• quote:

Orjinalden alıntı: lykos

türkiye'den normal banka kartı ile kayıt olunamıyor mu paypal'e? kredi kartı eklemek istemiyorum pek, eft ile ödeme yapmayı tercih ederim.

burayla ilgili asagidaki linkte bazi kisilerin referanslari var

http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=19463&page=2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.