Şimdi Ara

paypal banka kartı ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Paypal hesabıma banka kartı eklemeye çalışıyorum.Kredi kartı ekli değil.Ama ekleyemiyorum,banka kartı ekleme gibi bir yer olmadığından kredi kartı ekleme bölümüne gelip bilgilerimi giriyorum bu kart kartınızı çıkaran kuruluş tarafından reddedildi diyor.bir yerde banka kartı eklemek için önce kredi kartı eklemek gerektiğini okudum doğru mudur?paypal hesabına banka kartı eklemenin bir yolu var mı?Bu banka kartıyla gittigidiyor,hepsiburada gibi sitelerden sorunsuz alışveriş yapabiliyorum.

• Banka kartı bildiğim kadarıyla eklenmiyor. En sağlıklı yol sanal kart eklemek.
    Ekleme: Hesaba para aktarırken eklenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 27 Ekim 2012; 10:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Banka kartı bildiğim kadarıyla eklenmiyor. En sağlıklı yol sanal kart eklemek.
    Ekleme: Hesaba para aktarırken eklenebiliyor.

evet ancak yapıkredide kredi kartın olmadan sanal kart çıkaramıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koios -- 27 Ekim 2012; 10:42:39 >
  • Bu durumda geriye kalan tek şey kartın yurt dışı alışverişlerine açık olmaması. Bunun açılmasını şubeye gidip araştırabilirsin ama kredi kartın yaşından dolayı (-18) yoksa yurt dışını da açacaklarını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bu durumda geriye kalan tek şey kartın yurt dışı alışverişlerine açık olmaması. Bunun açılmasını şubeye gidip araştırabilirsin ama kredi kartın yaşından dolayı (-18) yoksa yurt dışını da açacaklarını sanmıyorum.

bugün müşteri hizmetlerini arayayım ben bu kartı sadece internetten alışveriş için çıkarmıştım paypalda kullanamadıktan sonra ne anlamı var ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.