Şimdi Ara

paypal android i nasıl yuklerim ve ücretli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paypal.android.p2pmobile&hl=tr

yukardaki baplantımıdır ?

evet ise ücretli midir ?

ayrıca yukardaki baglantıda cihaz sec diyor ben pc ye indirmek istiyorum nasıl indireibnlriim

• quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paypal.android.p2pmobile&hl=tr

yukardaki baplantımıdır ?

evet ise ücretli midir ?

ayrıca yukardaki baglantıda cihaz sec diyor ben pc ye indirmek istiyorum nasıl indireibnlriim

Bu ücretsiz ama bu android sürümü telefonundan işlem yapmak için. Pc işi için de internet sitesinden yaparsın diye biliyorum

• Telefondan da indiremezsiniz uyumlu değil yazar. Ben apk olarak yükledim ama sildim. TL ile ilgili işlem yapamıyorsunuz, hem de Türkçesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Telefondan da indiremezsiniz uyumlu değil yazar. Ben apk olarak yükledim ama sildim. TL ile ilgili işlem yapamıyorsunuz, hem de Türkçesi yok.

Benim cihazima bile uyuyor. Ya uyarsa Cihaz:

Galaxy Mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölge için kullanılamıyor yazıyor bende. Türkiye para birimi ve dili desteklemiyor kullanmak mantıksız. Mobile.paypal.com kullanın onun yerine daha iyi.
  • bwnim tel samsung s7562 vala bilmiytorum bankalarınkinide kuramadım ne cihazım varsa hiçbiriyle uyusmuyoır zaten...

birde ek bişe sormak isryiorum ya bazı andorid uygulamalar netten yukluyorum ve telefonunuza yuklencek falan diyor buna göre 2 adet sorum var

1-ücretlimi oluyıor nasıl anlarım
    2-ben pc ye indirmek istiyorum bu android uygulamalarımı nasıl yaparım ? secenek cıkmıyor sadece telefonuma gonderiliyor
    PC den baktıklarım
  • quote:

bwnim tel samsung s7562 vala bilmiytorum bankalarınkinide kuramadım ne cihazım varsa hiçbiriyle uyusmuyoır zaten...

birde ek bişe sormak isryiorum ya bazı andorid uygulamalar netten yukluyorum ve telefonunuza yuklencek falan diyor buna göre 2 adet sorum var

2-ben pc ye indirmek istiyorum bu android uygulamalarımı nasıl yaparım ? secenek cıkmıyor sadece telefonuma gonderiliyor
    PC den baktıklarım

ucretli olup olmadigi yazar yukle denilen yerde 0.50$ gibi 2 apklari bilgisayara indirmek icin play storea gerek yok nasil olacak dersen apk mania vs. siteler var uygulama yapmak istiyorsan kodlama dili bilmen sart!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bwnim tel samsung s7562 vala bilmiytorum bankalarınkinide kuramadım ne cihazım varsa hiçbiriyle uyusmuyoır zaten...

PC den baktıklarım

1.Sorunu anlamadım,2.sorun hakkında emülatör kullanman gerekiyor. Onlarda Paypal gibi uygulamalarda pekte sağlıklı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.