Şimdi Ara

Paypal Alışverişleri, Ödemeleri ve Üçkağıtçılıkları Hakkında Bilgilendirme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NoExx

quote:

Orijinalden alıntı: AurumLuna

quote:

Merhaba ben yurtdısınadan birine PayPal üzerinden Alışverişler Yaptım Satıcı konumundan olan bendim ve hep aile ve arkadaş secenegini sectirerek parayı aldım . şuanda hesabıma baktıgımda parayı bana yollayan arkadaş yetkisiz işlem yapmıs bana karşı ve hesabım - ye düştü. Acaba Hesabım Düzelir mi Ve ya Hesabım - Kalmaya Devam mı eder ??

Paypal olayi aleyhinize sonlandirdiysa eksideki hesabinizi duzeltmek icin paypal hesabiniza para yatirmaniz gerekir.

Hayir hocam sonuc belli degil daha ben sadece soruyorum adam bana parayi yollarken aile ve arkdas seçeneğini seçerek yolladi , diger secenek ile degil

Eger parayi size aile arkadas secenegi ile yolladiysa normal itiraz acamaz. Ancak paypal uzerinden yetkisiz islem veya bankasi araciligiyla yetkisiz islem talebinde bulunabilir. Bu durumda da paypal hesabinizda para varsa onu geri ceker, hesabinizda para yoksa, hesabinizi eksiye dusurur ve sizin parayi geri odemeke icin paypal hesabiniza para girisi bekler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba ben yurtdısınadan birine PayPal üzerinden Alışverişler Yaptım Satıcı konumundan olan bendim ve hep aile ve arkadaş secenegini sectirerek parayı aldım . şuanda hesabıma baktıgımda parayı bana yollayan arkadaş yetkisiz işlem yapmıs bana karşı ve hesabım - ye düştü. Acaba Hesabım Düzelir mi Ve ya Hesabım - Kalmaya Devam mı eder ??

Paypal olayi aleyhinize sonlandirdiysa eksideki hesabinizi duzeltmek icin paypal hesabiniza para yatirmaniz gerekir.

Hayir hocam sonuc belli degil daha ben sadece soruyorum adam bana parayi yollarken aile ve arkdas seçeneğini seçerek yolladi , diger secenek ile degil

Eger parayi size aile arkadas secenegi ile yolladiysa normal itiraz acamaz. Ancak paypal uzerinden yetkisiz islem veya bankasi araciligiyla yetkisiz islem talebinde bulunabilir. Bu durumda da paypal hesabinizda para varsa onu geri ceker, hesabinizda para yoksa, hesabinizi eksiye dusurur ve sizin parayi geri odemeke icin paypal hesabiniza para girisi bekler.

Malesef parayi geri Aldi Nasil boyle birsey yapilabiliyor anlamiyorum ya . Paypalin Gozunde hic mi Alicinin degeri Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Yurtdışı Paypal hesabım mevcuttur istediğiniz ürünü Ebay veya Paypal ile satış yapan sitelerden satın alabiliriz.Size bu konuda küçük bir komisyon ile yardımcı ve destek olabilirim.Yurtdışından alşveriş yapmayı bilmeyen arkadaşlarada elimden geldiğince yardım edebilirim

Mail adresim : e.byt@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.